Tjen penge på de her 3 affiliateprogrammer

Affiliate marketing er en super måde at tjene penge online på (og et af de emner, vi har dækket grundigt her på Pengeweb.dk).

Det store spørgsmål er, hvilket emne, man skal vælge til ens affiliatesite. Her har du flere spændende muligheder. Undertegnede har en forkærlighed for sundhedsnicherne, men det er blot en af mange mulige.

Herunder kan du få et par forslag til nye og potentielle affiliatesites med mange penge at tjene.

E-cigaretter

E-cigaretter er et alternativ til almindelige cigaretter. Du får damp indeholdende nikotin ned i lungerne og får derved dækket dit behov for nikotin. Med e-cigaretter kan du derfor fortsætte din rygevane, men uden at få alle de sædvanlige skadelige stoffer med.

2013 blev året, hvorfor e-cigaretterne for alvor slog igennem.

Der er rigtigt fine avancer at hente på e-cigaretter. Elekcig.dk har i længere tid givet 25 % på deres affiliateprogram. Med gennemsnitlige ordrestørrelser på et par hundrede kroner og behov for løbende at tanke ‘e-væske’ op, er der mange penge at tjene.

Kabler

En anden mulighed er at sælge kabler.

Det er ikke så store ordrestørrelser, men der sælges til gengæld mange kabler. Hos Kabelmix.dk har du mulighed for at få hele 25 % i provision, når du sælger deres kabler.

Det er især HDMI-kabler, du kan tjene nogle penge ved at bruge lang tid på. HDMI-kablerne hører til de dyrere kabler.

Om lidt bliver det muligt at købe 4K-TV, hvor alle danskerne også har brug for at købe nye HDMI-kabler. De kabler, vi bruger lige nu, er ikke stærke nok til at overføre de 3840×2160 pixels, Full HD består af.

Ligger du rigtigt godt i søgemaskinerne for ”HDMI-kabler” på det tidspunkt, kan du glæde dig over en lille guldbølge.

3byggetilbud (og andre tilbudssider)

En tredje spændende mulighed er at generere leads til tilbudstjenester.

Idéen er her, at du genererer leads i form af folk, der gerne vil have tilbud. Du kan blive betalt per lead. Og da folk ikke skal have kreditkortet op ad lommen, når de bestiller et tilbud, kan du være sikker på at generere en del leads.

3byggetilbud har et udmærket partnerprogram hos Marketers DK, du kan overveje.

Af andre sider er det også værd at overveje JUF.dk, Kliniko, Agera, Henttilbud og Find-Forsikring m.fl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *