Tjen penge på din lejebolig online

Er du indehaver af en eller flere lejeboliger i Danmark? Og har du gjort lejeprocessen så enkel så muligt, så du ikke bruger unødig tid på at finde den helt rigtige udlejer?

Tanker som disse er er særdeles vigtige at gøre sig, når man skal udleje sin lejebolig. Dette skyldes at en lejebolig for de fleste er en ekstra indtjening ved siden af jobbet. Og netop derfor gælder det om at udnytte tiden så efficient som muligt.

Udlej boligen til en kontakt i dit netværk

Når man udlejer sin bolig, gælder det som sagt om at finde den helt rigtige udlejer, således at lejeprocessen bliver så simpel og ukompliceret som mulig. Hvis ikke dette er tilfældet, kan du hurtigt ende i en situation, hvor dig og lejer kommer til uenighed om processen, mundtlige aftaler eller lignende. Alt sammen noget som gør, at du bruger for meget tid på at leje din bolig ud, sammenlignet med hvis du brugte tiden andetsteds.

 

Derfor kan du udleje din bolig til en person i dit netværk. Her kan der enten være tale om en konkret person i dit netværk, som du tidligere har stiftet personligt bekendtskab til på den ene eller anden måde, eller der kan være tale om en af dine venners venner. Fordelen er her, at du får en lejer, som sandsynligvis vil være langt mere medgørlig og venlig igennem lejeperioden, hvormed du maksimerer udbyttet af lejemålet.

 

Der er dog selvfølgelig risiko for, at du kan blive nødt til at gå på kompromis med den kontante indtjening ved lejemålet, da en personlig relation i et lejemål i de fleste tilfælde fører til en lavere månedlig leje.

 

Benyt en lejeportal og skab et udvalg af lejere

Hvis du ikke umiddelbart har nogle i dit netværk, som kunne være interesserede i at leje din lejebolig, må du naturligvis søge til andre løsninger – det kan nemlig hurtigt blive dyrt at sidde inde med en tom bolig.

 

Her har du heldigvis en række muligheder for at leje din bolig ud til en eller flere personer, som du ikke kender. Her kunne du eksempelvis vælge at benytte www.boligportal.dk til formålet. En lejeportal som denne gør muligt at publicere sit lejemål på en hjemmeside med et højt besøgstal – og dermed også mange potentielle lejere.

 

Det gode ved denne løsning er, at du lynhurtigt vil få en række henvendelser fra interesserede lejere, som alle er bekendt med pris, stand og forudsætninger for leje på forhånd. Dermed bliver en af dine eneste opgaver, at vælge den eller de personer, som du har mest tillid til.

 

Der er naturligvis mange andre måder at forsimple og effektivisere lejeboligprocessen på, men hvis du tager ovenstående pointer med i dine overvejelser, er du allerede et langt stykke af vejen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *