Tjen penge på artikelskrivning

#3 – Skriv gode artikler & tjen gode penge

Tjen penge på artikelskrivningDu har fået opsat din WordPress-hjemmeside og kan nu komme i gang med det, der kommer til tjene penge: indholdet på din hjemmeside. I dette indlæg ser vi på, hvordan du skriver en god artikel.

Du har allerede valgt et emne til din hjemmeside og du skulle meget gerne interessere dig for emnet. I dette indlæg går jeg bort fra ishockey stavene og benytter mig af et emne, som jeg selv interesserer mig for: at tjene penge på nettet. Så jeg vil nedbryde et godt indlæg og beskrive, hvordan du også kan komme i gang med at tjene penge på dine indlæg.

Tjen penge på artikelskrivning

Du skal skrive. Og du skal skrive meget. Det er dét, der er det hårde ved at tjene penge på en hjemmeside. Men du har jo valgt et emne, du interesserer dig for, så det bliver forhåbentlig ikke det store problem. Sådan tænker du sikkert. Men uanset, hvor nemt det lyder, kan det altså godt blive hårdt og kedsommeligt efter de første 20-30 indlæg. Det snedige er at blive ved med at tænke på den økonomiske gulerod, der venter, når arbejdet er overstået.

Du vil komme til at tjene penge på din hjemmeside, hvis du virkelig giver den en skalle og får skrevet en ordentlig stak artikler. Der er ikke noget loft for, hvor mange artikler man skal skrive, før man vil komme tjene mange penge på sin hjemmeside. Det gælder bare om at give den gas og få skrevet løs.

Sådan skriver du en god artikel til din hjemmeside

Vi går ud fra, at du skal skrive en artikel om at tjene penge på nettet. En god hovedregel er, at dine artikler skal være over 400 ord lange. De må meget gerne være længere, og det gør heller ikke så meget, hvis de er lidt kortere. 400 ord er dog et godt antal, det synes Google også – og det er primært Google, der skal skaffe dig besøg.

Artiklen handler som sagt om at tjene penge på nettet. Det vil sige, at artiklens hovedemne eller søgeord, er ‘tjen penge på nettet’. Opgaven er at få flettet søgeordet/søgesætningen ind i din artikel således at det udgør 3-4% af artiklen. Så en artikel om at tjene penge på nettet skal have sætningen ‘tjen penge på nettet’ flettet ind 15-16 gange og IKKE MERE. Det hjælper ikke at spamme sin artikel med søgeord, det kan Google ikke lide.

Tags og fed skrift i gode artikler

Nu bliver det lidt teknisk, men det er faktisk ikke så galt endda. Du skal bruge overskrifter, når du skriver en god artikel. Du skal lave 3 overskrifter i din artikel. Det gør du således:

Skriv indlægget i WordPress. Find 3 gode steder at indsætte dine overskrifter og skriv dem ind. Klik på HTML (står ved siden af ‘Visuel’) øverst til højre i indlægs-boksen. Vi siger, at dine 3 overskrifter lyder som følger: tjen penge på nettet + tjen penge på en hjemmeside + tjen penge online. Du skal tilføje tags, der ser således ud: <h1>tjen penge på nettet</h1> + <h2>tjen penge på en hjemmeside</h2> + <h3>tjen penge online</h3>. Det kan være lidt svært at finde ud af i starten, men bookmark evt. dette indlæg og brug det som guide hver gang.

Du skal også lave dine søgeord/søgesætninger fede. Du kan se eksempler på markering overalt her på Pengeweb.dk.

Sådan feder du dine søgeord og søgesætninger op: marker  ordet/sætningen og klik på B over indlægs-boksen.

h1, h2 & h3-tags og fed markering er snedige, fordi det er søgemaskineoptimering i det små.

Nu vil du helt sikkert gerne snart i gang med rent faktisk at tjene penge på din hjemmeside. Læs næste trin, der netop handler om at tjene penge på Google AdSense og Affiliate-reklamer.

One thought on “#3 – Skriv gode artikler & tjen gode penge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *