Tjen penge ved at omlægge dine lån

Hvis du har klatgæld kan du tjene mange penge ved at omlægge dine lån. Klatgæld kan for eksempel komme fra køb af elektronik på afbetaling, SMS lån eller dyre kviklån.

At betale din gæld tilbage er et af de letteste og hurtigste måder at tjene en masse penge på. Når du har købt for eksempel møbler eller elektronik på afbetaling betaler du et sted mellem 20 og 30% i ÅOP. Det betyder med andre ord at et TV som koster 10.000 kroner kontant kommer til at koste 2.000 til 3.000 kroner per år indtil du har betalt lånet af. Dit TV kan hurtigt ende med at koste 16.000 fremfor 10.000.

Det samme gør sig gældende med SMS lån, som typisk har en ÅOP på over 1000% og som du skal betale tilbage indenfor 30 dage. Det ender hurtigt med at blive en dyr fornøjelse at låne et par tusinde kroner – især hvis du ikke betaler dit lån rettidigt. Se blot denne oversigt over kviklån, hvor man kan finde kviklån med en rente op til 30%. Det er super dyrt!

Hvis du ikke har penge til at betale din gæld tilbage kan du med fordel forsøge at omlægge dine lån og låneaftaler. Hvis du har over 3 låneaftaler vil du have svært ved at få bevilget et banklån, da det fortæller banken at du ikke har styr på din økonomi. Det er ikke til nogen hjælp, hvis du står i en situation, hvor du gerne vil omlægge det til én låneaftale. Derfor er der en række virksomheder, som tilbyder online forbrugslån. På fair-laan.dk kan du se en liste med forbrugslån,

Når du skal omlægge dine lån er det en god idé at starte med at snakke med din bank. Hvis de har tiltro til dig og du har lagt et realistisk budget er der en god chance for at de vil hjælpe dig og give dig lov til at omlægge dine lån. Når du tager et lån ved en bank skal du typisk betale mellem 6 og 10% i ÅOP. Der findes online forbrugslån, hvor du kan få en rente ned til 6,9%, men det kræver at du bruger tid på at finde den rette långiver, da du også kan ende med at sidde med et forbrugslån, hvor du skal betale 30%.

Hvis du har klatgæld for 100.000 kroner, som du i gennemsnit betaler 30% i rente for kan du spare 25.000 kroner om året, ved at omlægge din gæld til ét lån på 5%. 25.000 kroner om året er en luksusferie for 2 personer hvert eneste år – det er godt nok en nem måde at tjene en masse penge på!

På boliglaan.nu kan du læse om hvordan du kan bruge friværdien til at afvikle din gæld og tjene en masse penge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *