Tjene penge på sin hobby?

Der kommer mange mails her på Pengeweb.dk fra folk, der gerne vil tjene penge. Det er naturligt, når nu det overordnede emne er at tjene penge på nettet. Jeg fik denne besked forleden:

Hej. Jeg er en dreng på 16 år og jeg vil gerne lære at tjene nogle penge på en måde som ikke er normalt arbejde. De fleste af mine kammerater og venner arbejder i brugsen eller sådan nogle butikker. men jeg er slet slet ikke den type der vil den slags, jeg kunne godt tænke mig at tjene nogle penge på min hobby. Jeg bruger meget af min tid på at styrketræne og kunne godt tænke mig at lære at tjene nogen penge på den måde. Men hvordan skal jeg det. jeg er virkelig helt blank…???

Det er et rimelig svært spørgsmål at svare på. Jeg kender dog en, der faktisk har formået at tjene penge på netop styrketræning. Det er Jacob, som bl.a. arbejder som personlig træner i styrketræning og har startet en hjemmeside, hvor han guider folk til styrketræning og bl.a. også sælger t-shirts. Det er hjemmesiden http://maxer.dk. Nu er han dog også en af de bedste i Danmark, når det kommer til styrketræning. Det er dog muligt at opnå resultater, hvis man giver den alt, hvad den kan trække.

Så mit svar må være, at det er muligt at tjene penge på styrketræning. Jeg ville dog nok foreslå, at du i første omgang laver en hjemmeside og putter affiliate reklamer på. Dermed kan du opnå en lille indtjening hver måned uden at skulle arbejde voldsomt hårdt i styrketræningslokalet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *