Træningstrends udligner forskelle mellem kønnene

Mange flere danske mænd er begyndt at gå op i deres udseende. Dette er fordi at synet på maskulinitet har ændret sig og grænsen for, hvor meget mænd må gøre ved deres udseende, og stadig være maskuline, har ændret sig. Måske er det fordi kvindernes grænser for, hvor meget en maskulin mand må gøre ved sit udseende har ændret sig, eller også er det fordi den høje vækst i skønhedsindustrien har smittet af på mandekønnet. Læs mere om træning og kost her: https://www.euroman.dk/livsstil/spis-dig-til-store-og-markerede-muskler

Et af de mest populære områder for mænd lige nu er træning. Dette er blandt andet fordi, at træning signalerer flere ting, især for kvinder. Det signalerer for det første, at man passer på sig selv og går op i at holde sin krop ved lige samt at spise sundt. Derudover signalerer det også, at man ikke er doven. Den tredje ting træning signalerer er, at mænd med store muskler kan beskytte deres partner.

Der er altså mange forklaringer på, hvorfor træning er attraktivt. Lige så er træningsdillen også spredt sig til kvinder, og det er nu helt normalt for kvinder også at træne med tunge vægte. Forskellen mellem, hvad der er tilladt kønnene hver især er altså blevet færre. Dette kan måske også forklares med, at kropidealet har ændret sig i de seneste år. For kvinder var det før at være model-tynde, hvor det i dag er at være sund, stærk og i god form.

En af de vigtigste grundsten i at få store muskler er at spise masser af protein. Derudover skal man også sørge for at få kulhydrater og undgå fedt. Derfor ser man tit mange, der træner seriøst med en madpakke bestående af kylling, ris og grøntsager, og de vil tit spise denne ret morgen, middag og aften.

Æggehvider er også populære blandt træningsfanatikere, da der er flest kalorier i blommen kan det hjælpe gevaldigt på diæten at udelade æggeblommen. Æg er desuden en rigtig god proteinkilde, da den i sig selv har et lavt kalorieindhold og mætter godt. Derudover er æg nemme at tilberede, og det kan gøres på mange måder, og derfor er det netop så populært blandt folk, der træner seriøst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *