Uddan dig selv og skab dit drømmejob

I går faldt jeg over en af de der jobannoncer, som bliver publiceret og derefter får omtale i alverdens medier. Det var en annonce for et job, som jeg tror er de flestes drømmejob. Det gik kort og godt ud på, at man skal rejse rundt til alskens fantastiske feriedestinationer, teste luksushoteller og så ‘melde hjem’ til firmaet om hvad man synes om destinationen.

Så bliver et job vel ikke meget bedre? Man får penge for at bo i luksus og opleve nye steder i verden som man nok aldrig ville få råd til at besøge, hvis man havde et almindeligt 8-16 job hjemme i Danmark.

Jeg er dog af den holdning, at det godt kan lade sig gøre – og jeg ved, at det kan lade sig gøre. Verden har forandret sig rigtig meget de sidste 10-20 år og det er nu muligt at skabe sit eget job. Du har faktisk muligheden for at uddanne dig selv hjemmefra foran computeren og skabe dit eget drømmejob – eller i hvert fald styrke dine kompetencer så meget, at du måske kan få et rigtig godt job.

Online kurser, bøger og meget mere

Hvis du har fulgt med i guiden til at tjene penge online her på siden, så har du også læst afsnittet om søgemaskineoptimering. Der er ingen officielle uddannelser i søgemaskineoptimering og man kan altså således ikke tage en 3-årig uddannelse og derefter være klar til arbejdsmarkedet. Det kan du udnytte – hvis du ellers synes, at SEO er spændende.

Jeg ved, at der sidder rigtig mange “ufaglærte” unge mennesker i SEO jobs overalt i Danmark – og resten af verden for den sags skyld – jobs som altså er velbetalte og som man ikke bare kan uddanne sig til på universitetet. Hvis du giver den en skalle, sluger en masse information om emnet online og ellers laver dine egne test-websites og får hands on erfaring, så kan du være godt på vej mod et job.

Når du så har fået erfaring kan du forsøge at kontakte et par bureauer og høre om du kan komme i folden dér. Se f.eks. disse eksempler på jobansøgninger til inspiration.

Alternativt kan du gå all-in på affiliate marketing, hvor du vitterligt forsøger at skabe et job, der kan ligne det jeg begyndte indlægget her med at fortælle om. Hvis du drømmer om at bo i Thailand og arbejde fra din laptop på stranden, så er dette vejen at gå. Hvis du kan banke et eller flere websites op, der fast laver over 10.000 kr om måneden, så kan du leve ganske komfortabelt i ‘den 3. verden’, hvor der notorisk er noget billigere.

Det er da lidt sjovt at skabe sin egen lykke fuldstændigt fra bunden, ikke? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *