Find den helt rigtige vaskemaskine til den helt rigtige pris

Før du køber din nye vaskemaskine er det altid en god idé at undersøge anmeldelser og priser inden man går ud og køber. Derudover er det en god idé at tjekke energimærkningen, da maskiner med høj energimærkning tit er dyrere, men altså også vil mindske el-regningen over tid og udgifterne til denne over tid.

Derfor kan det være en god idé at tjekke en hjemmeside som test-vaskemaskine.dk. Her får du et overblik over de bedste vaskemaskiner på markedet og en oversigt over, hvor produktet kan købes henne og dermed også muligheden for at sammenligne priser, så du kan spare penge. Læs mere om vaskemaskiner her.

Tænks Testvinder

Tænks testvinder fra 2017 og nummer et på hjemmesidens liste er en maskine fra Miele. Denne maskine har en kapacitet på 7 kg og en centrifugeringsevne på B. Derudover har maskinen en hastighed på 1400 omdrejninger i minuttet og en restfugtighed på 53%. Alle disse faktorer er vigtige at overveje, når man skal købe en vaskemaskine.

Derudover har maskinen energimærket A+++, og energimærket bliver altså ikke højere end det. Ydermere har Mieles maskiner et ry for at være særdeles holdbare med en høj præstationsevne i mange, mange år. derfor er det vigtigt at tage med i overvejelsen, at selvom priserne på Miele-produkter tit er i den høje ende, så holder maskinerne også i tilsvarende mange år, hvis ikke mere. Maskinen har en brugervurdering på 4.8 ud af 5 og koster 5.406 kr.

Hvis man er til en maskine i den lavere del af prisenden kan en maskine fra Bosch måske være en idé. Denne har også energimærkning på A+++, og en centrifugeringsevne på B. Denne har også 1400 omdrejninger i minuttet og en restfugtighed på 53%. Derudover har maskinen og en lidt større kapacitet på 8 kg. Maskinen koster 2.759 kr.

De mest populære vaskemaskiner kan som regel købes hos Elgiganten. Find virksomheden og deres regnskaber hos Ownr.dk

Hvis man skal op og have en luksusudgave vil en anden model fra Miele være det helt rigtige valg. Denne maskine har en kapacitet på 8 kg, en energimærkning på A+++, en centrifugeringsevne på A og 1600 omdrejninger i minuttet. Denne maskine kan altså lidt mere af det hele. Denne har en brugeranmeldelse på 4.7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *