Vi elsker at spare penge. Restpladser kunne være en mulighed

Hej alle.

Jeg håber virkelig I har haft det fantastisk, siden sidste indlæg. Jeg vil i fremtiden prøve at smide indlæggende lidt mere regelmæssigt ind, end det er tilfældet i øjeblikket. Det skal også siges at indlæggene ikke altid bliver lagt ind, lige som jeg skriver dem, og det kan også være en mulighed, at jeg i fremtiden vil gøre dette. Er der ellers noget, som I har at tilføje eller andet, så er I mere end velkomne til at kommentere det. Al’ konstruktiv kritik kan bruges, det er helt sikkert.

Det er de færreste af os danskere, som ikke kan lide at spare penge. Det er ikke for sjovt, at nærmest alle produkter nu fås som ‘Budget’ vare, som er billigere end alle andre på markedet. Men det er der jo også en grund til – billigt er, som regel, godt. Jeg skal da gerne indrømme, at jeg ofte køber budget varer. Ikke altid, men deres icetea smager eksempelvis vanvittig godt, når bare den er kold. Hvorfor så bruge 3 gange så mange penge, på at få lov at drikke af brandet Nestea’s iste?

Er man til rejser, er der også gode penge at spare – det gælder især, hvis man er villig til at tage en spontan tur afsted, med meget kort varsel. Det er selvfølgelig afbudsrejser, jeg snakker om. Man kan nemlig være rigtig heldig, og finde en afbudsrejse til i morgen fx, til en kanon billig penge. Fordi køber du ikke rejsen, hvem skulle så? Hellere en kunde, end ingen. At firmaet så ikke tjener ligeså mange penge på dig, gør ikke det helt store – så længe de tjener lidt. Det er sådan det fungerer.

På disse gråvejrs dage, er der nok mange som drømmer sig til sol og sommer. Men ikke mig. Jeg savner virkelig at stå på ski. Derfor søgte jeg lidt frem og tilbage, og jeg fandt frem til denne side, hvor man kan finde restpladser til din skiferie. Det er altså en virkelig god måde at komme ud og rejse på, og når den samtidig er billig, så ser jeg ikke nogen grund til at forudbestille en rejse til om lang tid. Find din restplads nu, og kom afsted på ski! 🙂

Gæsteindlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *