Vinduespudser i Aarhus til en gylden pris

Jeg er godt nok i flyvende humør i dag, så hvis dagens indlæg ikke interesserer jer,  så håber jeg i det mindste, at mit humør kan smitte lidt af.  Det ville dog være rarest, hvis begge ting kunne gå op i en større enhed, så lad os hellere prøve det.

Mange tænker nok ikke særlig tit over det, men en ordentlig vinduespudsning engang imellem, er en rigtig god ide. Det ser altså kikset ud, når man er på besøg hos noget familie, eller nogle venner, og ruderne er fuldstændig snavsede. Om man ønsker at ordne sagerne selv, eller om man ønsker at få en professionel fagmand til det, er herefter det næste store valg.

Jeg har altid valgt at ordne det selv, det skal jeg indrømme. Men da jeg først fik kendskab til priserne, for at få gjort det af en fagmand, så måtte jeg ty til dette. Der er ikke altid en fast pris, så det afhænger meget af hvordan dit hjem ser ud – så jeg kan ikke oplyse prisen her, for min samvittigheds skyld.

Jeg har fundet frem til en hjemmeside, som er ejet af en vinduespudser i Aarhus. Du kommer direkte til hans side, ved at klikke på den blå skrift i mit indlæg. Det kaldes et hyperlink – såfremt du ikke vidste det.

Herinde er der faktisk rigtig mange guldkorn. Også selvom du ikke er bosat i Aarhus området. For vidste du fx at man ikke skal pudse vinduer i solskin, hvor snavset er mest synligt? Det gjorde jeg faktisk ikke – men nu kan jeg da bedre forstå, hvorfor mine vinduer ofte blev så stribede, når jeg pudsede vinduer i solskin. Godt man ikke skal tænke på det længere 😉

Jeg håber I får en fantastisk dag, og husk – jeg er mere end glad for både ris og ros. Så jeg håber I vil fortsætte jeres feedback til, næsten alle, mine indlæg. Det er virkelig hjælpsomt, og alle kommentarer bliver læst, og taget til mig. Jeg kan selvfølgelig ikke opfylde alle forventninger, men tro mig – jeg skal nok prøve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *