Affiliate Marketing

Spørgeskemaundersøgelser ikon
Affiliate marketing

Sværhedsgrad

Tidsforbrug

Indtjeningspotentiale

Lavt

Middel

Højt

svaerhedsgrad-ikon

tidsforbrug ikon

indtjeningspotentiale ikon

Gns timeløn

0
kr
4.5/5

Med hele den udvikling vi de seneste år har set indenfor blog- og influencerverdenen, er affiliate marketing blevet mere og mere en del af den daglige tale. Faktisk har affiliate marketing som en måde at tjene penge på eksisteret lige siden internettet blev opfundet, men de senere år er det blevet mindre unikt og mere og mere almindeligt for den almene internetforbruger, at benytte sig af denne indtjeningsmetode.

Affiliate marketing kræver dog et lidt større kendskab til digital markedsføring end ved generel annoncering på de sociale medier. Hvis ikke du kender til affiliate marketing allerede nu, så skal du forvente at bruge noget tid på at sætte dig ind i processen bag, før du kommer i gang med at tjen penge online. Affiliate marketing er ikke nogen genistreg, det kræver blot en smule mere forforståelse end mange af de andre indtjeningsmuligheder.

Ved affiliate marketing forstås at man promoverer eller reklamerer for et brand, et produkt, en service eller lignende på en hjemmeside og som tak modtager en aftalt beløb, når denne omtale bliver omsat til et klik eller et køb. For at det kan fungere i praksis, kræver det at du er god til at skaffe trafik til din hjemmeside og at du har styr på at tilføje annoncer til hjemmesiden.

I de fleste tilfælde vil du modtage et lille beløb per klik eller salg og der kan derfor føles langt til den helt store indtjening. På den anden side kræver indtjeningsmetoden ikke noget af dig, når først du har lagt omtalen på hjemmesiden. 

For de, der trækker rigtig meget trafik – eksempelvis de største danske bloggere – kan affiliate marketing føre til de helt store indtjeninger.

4.5/5
YouGov

Tjen mellem 30 kr. pr. spørgeskema!

4.5/5
Toluna

Få op til 25 kr. pr. undersøgelse

4.5/5
I-Say

Få omkring 30 kr. pr. spørgeundersøgelse

4.5/5
Opinions Land

Tjen op til 7,5 kr. pr. spørgeskema, meget hurtigt!

mobrog logo
4.5/5
Mobrog

Få omkring 5 og 23 kr. pr. spørgeundersøgelse

4.5/5
GreenPanthera.com

De betaler mellem 3,5 og 25 kr. per udfyldese