Annoncering på de sociale medier

Spørgeskemaundersøgelser ikon
Annoncering på de sociale medier

Sværhedsgrad

Tidsforbrug

Indtjeningspotentiale

Lavt

Middel

Højt

Gns timeløn

0
kr
4.5/5

De sociale medier har efterhånden indtaget en gevaldig stor rolle i hele den vestlige verdens forretningskultur. Flere og flere tjener penge på de sociale medier og der er rigtig gode muligheder for at gøre sig en god fortjeneste ved brug af netop disse medier. 

Der er mange måder hvorpå du gennem sociale medier som især Facebook og Instagram, kan gøre en rigtig god forretning, det handler om at finde netop den metode, der passer til dig. Her på Pengeweb.dk har vi valgt at lægge fokus dér, hvor vi mener at du har størst chance for at lave en god indtjening: ved brug af annoncering på de sociale medier.

På de sociale medier handler det om at skabe sig en god følgerskare, som kan engagere sig i det indhold, der bliver lagt op. Jo flere følgere og likes, du eksempelvis har på en gruppe eller Facebook-side, jo bedre. 

Det er disse følgere og likes, du skal tjene penge på. Det gør du blandt andet ved at tilbyde virksomheder og brands at annoncere for dem på din Facebook-side, din Instagram-profil eller på andre af dine sociale medier. En metode, der faktisk er langt nemmere end man egentlig skulle tro. 

Jo flere følgere du har, jo flere penge kan du tjene på metoden. Vælger du denne metode, skal du derfor lægge et værdifuldt stykke arbejde i at oprette en stor følgerskare.

Er du interesseret i annoncering på de sociale medier, finder du her på Pengeweb.dk en side, hvor vi nøje gennemgår hvordan denne metode fungerer. 

4.5/5
YouGov

Tjen mellem 30 kr. pr. spørgeskema!

4.5/5
Toluna

Få op til 25 kr. pr. undersøgelse

4.5/5
I-Say

Få omkring 30 kr. pr. spørgeundersøgelse

4.5/5
Opinions Land

Tjen op til 7,5 kr. pr. spørgeskema, meget hurtigt!

mobrog logo
4.5/5
Mobrog

Få omkring 5 og 23 kr. pr. spørgeundersøgelse

4.5/5
GreenPanthera.com

De betaler mellem 3,5 og 25 kr. per udfyldese