Tjen Penge Online – Spørgeskemaundersøgelser

Pengeweb score:
3.5/5
Spørgeskemaundersøgelser ikon

Sværhedsgrad

Tidsforbrug

Indtjeningspotentiale

Lavt

Middel

Højt

Gns timeløn

0
kr
En fornuftig indtjeningsmetode på Pengeweb.dk

Det er rigtig nemt at komme i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser. Man kan på nogle spørgeundersøgelsessider allerede komme igang med at besvare sin første undersøgelse efter 10 minutter.

1. Du tilmelder dig en eller flere af de anbefalede spørgeundersøgelsessider

2. Bekræft din tilmeldelse via e-mail (tjek din spam-boks hvis du ikke har fået en mail)

3. Udfyld informationer som alder, køn og bopæl på spørgeundersøgelsesportalen

4. Modtag betalte undersøgelser på mail!

5. Tjen penge på undersøgelser!

De bedste steder at tjene penge på undersøgelser

Det er meget varieret i forhold til hvad man kan finde af spørgeundersøgelser fra forskellige firmaer. Kender man ikke til området, kan man hurtigt komme til at tilmelde sig forskellige unødvendige ting.

Nedenfor kan du se en liste over de bedste sider for betalte undersøgelser. Vi har testet hver og en af de nævnte firmaer og givet dem en samlet score ud fra:

 • Brugervenlighed
 • Hvor hyppigt der sendes spørgeundersøgelser
 • Indtjeningspotentiale

Sørg for at tilmelde dig alle spørgeundersøgelses firmaerne, da du på den måde kan modtage så mange undersøgelser som muligt, og dermed tjene gode penge.

Systemer er 99% gratis og fratrækker kun din indkomst med 1% som du tjener.

YouGov ikon
4.5/5

YouGov

Tjen mellem 30 kr. pr. spørgeskema!

4.5/5

Toluna

Få op til 25 kr. pr. undersøgelse

4.5/5

I-Say

Få omkring 30 kr. pr. spørgeundersøgelse

Opinionsland ikon
4.5/5

Opinions Land

Tjen op til 7,5 kr. pr. spørgeskema, meget hurtigt!

Green Panthera ikon
4.5/5

GreenPanthera.com

De betaler mellem 3,5 og 25 kr. per udfyldese

udfyldt undersøgelsesformular

De 5 bedste sider med betalte undersøgelser

1. YouGov

Indtjeningsmulighed:

4.5/5

“Bedste hjemmeside til at tjene penge for sin mening” – XXX fra Pengeweb

Yougov har eksisteret i over 10 år og er en af de største sider indenfor det at tjene penge på undersøgelser. Brugerplatformen er utrolig lækker og brugervenlig, det er nemt at oprette sig og man er igang med at tjene penge med det samme, efter en kort introduktion.

Der er mange forskellige betalte undersøgelser man kan deltage i og undersøgelserne tager ikke så lang tid. Du kan tjene point ved at henvise en ven, som man blot gør ved hjælp af et henvisningslink. Pointene kan bruges på siden hvor man deltager i konkurrencer om at vinde fede præmier.

En undersøgelse giver i gennemsnit 100-500 point. Så hvis man gå ud fra at 1 point svarer til 0,08 kr., så er en undersøgelse 8-40 kr. værd.

Analysefirmaet Yougov er som sagt et af de største firmaer i verdenen hvad angår beløninger af brugeranmeldelser. Yougov beskæftiger sig i 4 forskellige lande.

Sammenlignet med andre firmaer som giver penge for folks meninger, så giver Yougov nogle af de højeste aflønninger.

Måden platformen for yougov fungerer på, er ved at brugeren modtager en e-mail når der er nye undersøgelser der kan besvares og tjenes penge på. Undersøgelserne tager i gennemsnit kun 5 – 10 minutter og man kan besvare anonymt hvis man vil, som gør at du ikke bliver kontaktet af reklamefirmaer efter.

 • Betalings metode: PayPal, Skrill, Bankoverførsel
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 8 – 40 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Anmeldese: YouGov anmeldelse

2. Toluna

Indtjeningsmulighed:

4.5/5

Toluna er en stabil og gennemarbejdet portal, som har god brugervenlighed og god support. Selve brugerfladen er ligetil, og du skal ikke bruge mere end 2 minutter på at komme i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser online.

Man modtager spørgeskemaerne på mail, og disse bliver udsendt ca. 10 gange om måneden. Ligesom mange andre af de store undersøgelsesportaler, tilbyder Toluna dig penge for at udfylde spørgeskemaer, men også gavekort og lignende. Vi har vurderet Toluna til et godt indtjeningspotentiale ift. alle de testede sider.

Mulighederne for at tjene penge for din mening er altså gode, og der er intet hurlumhej med udbetalinger. Føler man ikke for selv at tjene pengene på undersøgelserne, kan man vælge at donere de optjente penge til velgørenhedsformål.

En af de rigtig populære portaler at tjene penge på spørgeskemaer på er Toluna. Firmaet holder til i Danmark, som også er det sted de henter flest kunder fra. Tolunas mål er at skabe en platform hvor mennesker kan deles deres oplevelser af forskellige produkter og services, og derfra dele dem med tredje parter. Firmaet forsøger altså at skabe en gennemskuelig kontakt mellem brugeren og udbydere.

 • Betalings metode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 10 – 20 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Anmeldelse: Toluna anmeldelse

3. I-Say

Indtjeningsmulighed: 

4/5

I-Say er en af de bedste sider, når det kommer til betalte undersøgelser online! Du vil typisk modtage mellem 15 – 30 kr. per undersøgelse, og kan forvente at modtage et par undersøgelser om ugen.

Selve I-says udseende/interface er rigtig godt bygget op, ser pænt ud og er nemt at finde rundt i. Det er derfor rigtig nemt for dig som panelmedlem, at finde betalte spørgeskemaer og generelt komme i gang med at tjene penge på undersøgelser.

I-say rekruttere lige nu ikke et ubegrænset antal medlemmer.

Så tilmeld dig her mens du stadig kan!

En ting, som gør at I-say skiller sig ud fra andre er deres smartphone/tablet app. Man har simpelthen mulighed for at bruge sin smartphone eller tablet til at tjene penge på undersøgelser, og har derfor hele tiden mulighed for at svare på spørgsmål. Efter at have skaffet en hvis mængde point, som man får ved at svare på spørgeskemaer, vil man få et gavekort.

 • Betalings metode: PayPal, Skrill, Bankoverførsel
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 15 – 30 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Anmeldelse: I-say anmeldelse

4. Opinionsland

Indtjeningsmulighed: 

3.5/5

Hos Opinionsland kan du tilmelde dig, og komme i gang med at svare på undersøgelser indenfor 5 minutter. Man modtager ligesom hos de fleste andre undersøgelsesportaler, de forskellige undersøgelser over e-mail. En undersøgelse tager oftest mellem 2 og 5 minutter at besvare, og indtjeningen ligger på ca 5. kr. pr udført undersøgelse.

Selve brugerfladen på hjemmesiden er rigtig ligetil, og undersøgelserne som du modtager er ikke specielt avancerede. Alt i alt er Opinionsland en af de gode spillere på markedet, med sjove betalte undersøgelser, god brugervenlighed og gode muligheder for at du kan tjene penge for din mening.

Som noget ekstraordinært, modtager man et lod hver gang man har besvaret en undersøgelse hos Opinionsland. Dette lod, giver én deltagelse i en konkurrence hver 3. måned om at vinde 30.000 kr.

Opinionsland er et dansk firma som er relativ nye på markedet. Portalen har også søsterportaler i både Norge og Sverige, men er klart størst her i Danmark. Opinionsland er hurtigt blevet en af de store spillere på det danske marked, og dette er også med god grund. 

Lige siden firmaets start her i Danmark, har de fokuseret på brugervenlighed, gode belønninger og sidst men ikke mindst naturen. Man kan med optjente point faktisk vælge at donere pengene til Verdens Skove, som er en organisation der støtter op omkring regnskoven.

 •  Betalings metode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 5 – 20 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Anmeldelse: Opinionsland anmeldelse

De 5 bedste sider med betalte undersøgelser

Det er vigtigt at slå fast, at man absolut ikke kan blive rig på at udfylde betalte spørgeundersøgelser. Det er muligt at skabe en god ekstra indkomst ved hjælp af denne indtjeningsmetode, da det ikke kræver andet af dig end at du fortæller din mening.

Vores ekspert på området, Kalle, har sat en rekord på 1200 kr på en måned, men de fleste måneder tjener han omkring 800 kr. på det.

Det at tjene penge på undersøgelser kan skabe en god indkomst, og bruger du bare et par minutter på at lave 30 kr. om dagen, kan du på en måned tjene 900 kr.!

Godt at vide når du skal tjene penge på spørgeskemaer

Før du begynder at gå i krig med at tjene penge på online spørgeskemaer, er der en række ting som er rigtig gode at vide.

Gode råd til når du skal udfylde online spørgeskemer

Lav en e-mail adresse dedikeret til betalte undersøgelser

Ved at lave en dedikeret e-mail adresse til de betalte undersøgelser, kan du skabe dig et rigtig godt overblik over undersøgelserne. Du vil samtidig undgå at din private e-mail bliver overfyldt.

Du kan helt gratis oprette en Gmail eller en Live mail, som begge er gode alternativer.

Check både e-mail og undersøgelses platformen

Hos nogle undersøgelsesfirmaer er det ikke kun på mail man modtager betalte undersøgelser. På mange af firmaernes hjemmesider kan man finde ekstra undersøgelser, som kan give lidt ekstra penge.

Vi anbefaler at man kigger efter betalte undersøgelser mindst 1 gang om ugen.

Tilmeld så mange af de anbefalede portaler som muligt

Jo flere af de anbefalede undersøgelsesportaler du tilmelder dig, des flere betalte undersøgelser modtager du.

Vi anbefaler derfor at du tilmelder dig alle de anbefalede undersøgelses sider, da du på den måde kan tjene flest mulige penge.

Klag hvis du føler dig snydt

Desværre har nogle undersøgelsessider det med at snyde en smule med tallene. Hvis du føler dig snydt skal du ikke bare lade det passere. Start med at kontakte undersøgelsesfirmaet. 

Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar fra dem, gå da til sociale medier som Facebook eller Twitter, og fortæl om din oplevelse. Dette har mange gange vist sig at være løsningen på problemer som for lav udbetaling eller ingen.

Betal aldrig penge for at deltage i betalte online undersøgelser

Man kan komme ud for at blive bedt om penge for at kunne tilmelde sig betalte undersøgelser, og dette skal man holde sig fra! Alle legitime undersøgelsesfirmaer tilbyder medlemskab med tilsendelses af spørgeundersøgelser helt gratis.

Det er heldigvis rimelig ligetil at tjene penge for sin mening, da der er firmaer som har specialiseret sig i at forbinde forbrugere og virksomheder.

Hele processen er rigtig simpel, og kræver sådan set bare at du tilmelder dig undersøgelsesportalen, angiver nogle få informationer om dig selv, og dernæst læner dig tilbage og modtager spørgeskemaer. Hos nogle af undersøgelsesportalerne, vil man også have muligheden for at vurdere bannere, tv-reklamer mv. og dette er også en god måde du kan tjene penge for din mening.

Vi har her på Pengeweb.dk, samlet de portaler som vi synes er bedst, og som vi mener er bedste at tjene penge på spørgeskemaer på. De forskellige steder du kan modtage betalte undersøgelser online er alle blevet afprøvet af Kalle, og skulle du have nogle som helst spørgsmål til noget, er du også velkommen til at kontakte ham.