Den Ultimative Guide Til at Blive Freelancer [2020-udgave]

I denne guide vil vi snakke om, hvorfor pengeweb anbefaler freelancing som en af de bedste måder at komme igang med at få en online indkomst på. Vi vil vende nogle emner, som gør at du skaber vej til succes, som er til at finde ud af og som gør freelance jobs nemme og sjove. Vi vil også forklare hvordan du kommer igang med freelancing generelt, hvis du blot er nysgerrig.

Kapitel 1

Du kan blive freelancer og tjene penge på mindre end 10 minutter

Kapitel 2

Hvad du får, når du bliver freelancer

Kapitel 3

Bør du sige dit job op for at blive freelancer?

Kapitel 4

Sådan finder du fantastiske freelance jobs:

Kapitel 5

Hvad du skal bruge, for at komme i gang som freelancer

Kapitel 6

10 trin til at blive en succesfuld freelancer og få freelance jobs

Kapitel 7

At lære hvordan du får et freelance job vil hjælpe dig til at opnå den livsstil, du drømmer om

arbejder freelance

Når det handler om at tjene penge online, være din egen chef og arbejde hvor som helst i verden; findes der ikke en bedre mulighed end at være online freelancer. Hver dag går dette op for flere og flere mennesker, som derefter forsøger at finde ud af, hvordan de kan komme ind i den spændende og lukrative verden af freelance jobs. Og hvorfor skulle man dog det, tænker du nok?.

  • Det er en af de nemmeste måder, hvorpå du kan tjene penge online, og du har kun brug for ganske få midler til at komme i gang
  • Du kan tjene penge hurtigt og på samme dag, du accepterer et projekt
  • Det vil ALTID være efterspurgt. Freelancere yder tjenester for kunder og andre virksomheder. Tro os, folk, og andre virksomheder, vil altid have brug for din hjælp til at få tingene gjort og de har brug for fagfolk, der kan freelance
  • Du kan sige dit almindelige job op og blive freelancer på fuld tid, hvis du udvider din virksomhed nok, og gør det på fuld tid
  • Du kan tjene alt fra 500 kr. ekstra om måneden, til at have en rigtig virksomhed, der kan sælges for MILLIONER af kroner, når du har opbygget den

Det viser sig at du, ved at følge nogle få enkle regler, HURTIGT kan komme til at ligge i toppen blandt freelancere. Du vil have så mange potentielle kunder, der ønsker at arbejde med dig, at du ikke har tid til dem alle.

Det bliver endnu bedre:

Du vil blive betragtet som en ekspert, og du kan opkræve op til 1500 kr. i timen eller mere!

Når du har læst færdig, vil du vide præcis hvilke færdigheder, du skal bruge til at blive freelancer, hvordan du får dine første kunder, og hvordan du kan få din online indkomst til at vokse.

KAPITEL 1

Du kan blive freelancer og tjene penge på mindre end 10 minutter

Det gode ved freelance jobs er at du kan komme HURTIGT i gang. Vi går mere i detaljer længere nede i denne artikel, men alt du skal gøre er at:
  1. Tilmelde dig en online freelancer-platform som Upwork, Fiverr eller Guru

2. Udfylde din profil og indtaste dine oplysninger for at blive betalt

  1. Du er klar til at begynde at ansøge om jobs!

Dette kan tage mindre end 10 minutter, og det er en af hovedårsagerne til, at freelancing er en fantastisk måde at tjene penge online.

KAPITEL 2

Hvad du får, når du bliver freelancer

At være freelancer har mange fantastiske fordele:

1. Du kan arbejde hvor som helst

Du undrer dig måske over, hvorfor man overhovedet vil have et freelance job.

Hos Pengeweb elsker vi at arbejde hjemmefra. Da næsten alt hvad du gør, når du er freelancer, sker på computere og internettet, kan du arbejde hvor som helst. Det kunne være en kaffebar, dit hjem eller et helt  andet land, som f.eks. Paris.

Apropos andre lande…

2. Du kan rejse, mens du arbejder

Når du bliver rigtig god til at få freelance jobs, kan du vælge at blive hvor du er, eller tage computeren med dig og rejse verden rundt, mens du arbejder. Så længe du færdiggør dine projekter til tiden, er dine kunder ligeglade med, om du arbejder på en cafe i Istanbul eller på en strandbar i Portugal.

3. Du kan supplere indkomsten fra dit almindelige job

Det bedste ved at være freelancer er at tjene penge OVENI hvad du tjener på dit almindelige arbejde!

Har du gæld, der skal betales? Vil du spare op til en ferie? Kigger du på nogle nye gadgets?

Du kan bruge din freelance indkomst til at hjælpe dig med at betale for alt dette.

Og hvad nu hvis du ikke kan lide, hvor du arbejder lige nu?…

4. Du kan sige dit almindelige job op

Når du ved, hvordan du får freelance jobs, kan du få flere og flere kunder, og til sidst tjene penge nok til at sige dit almindelige job op. Mange af vores læsere har gjort det, så du skal ikke bekymre dig så meget, om det kan lade sig gøre. Det er 100% muligt, og du kan også gøre det!

Men:

Som vi vil diskutere senere i artiklen, er dette ikke nødvendigt og er fuldstændig op til dig. Nogle mennesker ønsker at komme væk fra deres jobs, og det er en fantastisk måde at gøre det på, mens andre bare vil have en ekstra indtjening, mens de fortsat har et almindeligt job. Det kan freelancing også sagtens bruges til.

5. Du kan arbejde som DU vil, når du vil, og holde ferie når det passer dig

Alle er forskellige og har deres egen måde at få tingene gjort på: Nogle mennesker elsker skemaer og står tidligt op. Andre HADER huskelister og arbejder bedre om natten.

Som freelancer har du fuld frihed til at bestemme, hvordan det fungerer bedst for dig. Du kommer til at bestemme, hvordan og hvornår du arbejder: Hvis du hader at stå tidligt op og vil sove helt til frokosttid, så gør det. Hvis du træner midt på dagen og ikke kan blive siddende ved et skrivebord i 8 timer i træk, så er det perfekt.

Det bedste ved at være freelancer er friheden.

Og ved du hvad, der er endnu bedre? I et almindeligt job hænger du på dit team og din chef, selvom du hader dem. Men når du arbejder som freelancer: Klager din klient? Giver de dig for mange problemer? Er de lede?

Intet problem! Stop samarbejdet med dem.

Du behøver aldrig at tale med dem igen. Se DET er frihed.

Når du starter ud som freelancer, og ikke har forbindelser endnu, vil du ikke have så meget frihed til at vælge, hvem du arbejder med, som når du har arbejdet i et stykke tid. Men du skal ikke bekymre dig, vi kommer ind på, hvordan du finder masser af kunder senere i artiklen, så du får masser af frihed.

KAPITEL 3

Bør du sige dit job op for at blive freelancer?

Mange spekulerer over, om de skal sige deres job op, for at starte ud som freelancer. Hos Pengeweb fortæller vi folk, at det er helt op til dem selv: Man kan freelance om aftenen eller i weekenden, mens man stadig har sit job, eller sige det op og være freelancer på fuld tid. Det kommer helt an på ens ambitioner og lyst.

Men pas på: Vi anbefaler altid at beholde dit fuldtidsjob i starten, hvis du har et, hvis du aldrig har haft nogen freelance jobs før.

Det er der 3 hovedårsager til:

  1. Du vil tjene flere penge ved at kombinere freelancing og dit almindelige job
  2. Du vil udvikle flere færdigheder ved siden af job, mens du arbejder
  3. Du behøver ikke at føle dig presset til at bygge dit brand eller tjene en vis mængde penge. Vi har alle regninger at betale, og hvis du aldrig har været freelancer før, kan det være meget stressende, at du ikke har en garanteret lønseddel, der kommer hver måned. Dette gælder især, hvis du har en familie at forsørge!

Det er fuldstændig op til dig, men vi anbefaler, at du får nogle konsekvente freelance jobs, og at du har en stabil indkomst i et par måneder i træk. På det tidspunkt har du ikke brug for dit almindelige job længere, og du kan sige op når du vil! På den måde vil du være sikker på, at du altid kan tjene penge nok til at forsørge dig selv.

KAPITEL 4

Sådan finder du fantastiske freelance jobs

Nogle spekulerer på hvorvidt de  vil kunne finde freelance jobs, selvom de ikke har nogen færdigheder, som de kan markedsføre eller sælge online.

Når vi nævner alle de MANGE ting, du kan lave som freelancer, bliver folk normalt overraskede, og vi er sikre på, at du også har noget, du kan, som andre folk ville betale for. Men selvom du ikke har det, kan du nemt lære en ny færdighed og sælge den til kunder.

Her er en liste over færdigheder og ting, du kan gøre som freelancer:

Fandt du noget på denne liste, du kan freelance med? Fantastisk! Hvis ikke, er der masser af ressourcer online, der kan lære dig nogle af disse, enten gratis eller meget billigt.

Udemy ikon

Udemy – Online kursusbibliotek hvor du kan vælge, hvilket emne du gerne vil lære om og købe et bestemt kursus direkte.

SkillShare ikon
Skillshare – Online kursusbibliotek med et månedligt abonnement. Du betaler et fast månedligt gebyr og får adgang til hele kursusbiblioteket.
google adsense ikon

Google Adsense – Tilbyder gratis lektioner i alt relateret til Google-annoncering, som AdWords, PPC, Google Analytics og meget mere.

Du kan også blot brugeGoogle til at søge efter det emne, du vælger, og du vil finde TUSINDVIS af gratis ressourcer, artikler og meget mere til at hjælpe dig med at lære noget nyt. Selv hvis du ikke har en færdighed, skal du ikke være bange for at begynde at søge  freelance jobs!

KAPITEL 5

Hvad du skal bruge, for at komme i gang som freelancer

Den gode nyhed er, at det ikke er særlig svært at blive freelancer! Alt hvad du behøver er egentlig bare: en computer, en internetforbindelse og dine evner.

Her er et par andre ting, der kan hjælpe dig med at få succes i freelance-verdenen:

1. Et godt arbejdsområde

Selvom du måske ikke arbejder på et kontor, er det YDERST vigtigt at have et godt arbejdsområde, hvor du føler dig godt tilpas. Det kan være hjemme, et bibliotek, en kaffebar, et kontor eller endda en hængekøje på en solrig strand!

Det vigtige er, at du har et sted, hvor du har det godt og får tingene gjort. På den måde vil du være motiveret til at yde dit bedste. Det vil gøre dine kunder glade, ved at kunne levere dit produkt hurtigere i en højere kvalitet. Sørg derfor at investere i gode arbejdsredskaber, som en god computer, en ordentlig stol og en behageligt skrivebord, hvis du vil udleve drømmen som freelancer hjemme.

2. Produktivitet

Selvom alle er forskellige, vil du sikkert gerne have tingene gjort, uanset hvem du er.

Når du begynder at jonglere flere kunder, og især hvis du stadig har et almindeligt job, mens du søger  freelance jobs, er det vigtigt at få tingene gjort effektivt.

Heldigvis har vi en artikel om, hvordan du kan forblive produktiv, klar til dig.

3. Værktøjer og teknikker til at planlægge din tid

Tæt relateret til produktivitet er tidsstyring.

Du skal lære at opdele din tid mellem dine forskellige ansvarsområder og opgaver, fordi du sandsynligvis vil arbejde på mere end ét freelance job ad gangen.

Ifølge Birgitte Sølvstein begår man langt flere fejl, hvis man arbejder mere end 8 timer om dagen, og nye undersøgelser viser, at tallet kan være så lavt som 3 timer om dagen.

Vi anbefaler, at du kigger på omodoroteknikken, hvilket er en fantastisk måde at spore tid og produktivitet på, som du kan bruge, når du starter ud som freelancer. Det er også en god idé at bruge en slags kalender (det kan være noget så simpelt som Google Kalender).

4. Projektledelsesværktøjer og færdigheder

Når du jonglerer med flere ansvarsområder, deadlines og klienter, kan tingene meget hurtigt blive forvirrende.

Derfor er det vigtigt, at have måder, hvorpå du kan spore dine projekter, hvad du skal gøre, og hvornår tingene skal gøres.

Der er mange forskellige værktøjer, som hjælper dig med at gøre dette, og forskellige værktøjer fungerer for forskellige personligheder.

Pengeweb anbefaler helt klart Basecamp. Basecamp er gratis et projektstyringssoftware og er fantastisk til klientarbejde. Det fjerner problemet med at skulle e-maile frem og tilbage, og kombinerer også en lang række andre funktioner som f.eks en kalender, chatboks, opgaveliste og meget mere.

5. Drive og disciplin

Vi er nødt til at nævne, at du har brug for drive og disciplin for at få succes som freelancer. Du kan ikke snyde dig til højt betalte opgaver…

Så:

Selvom det er nemt at komme i gang og tjene penge, vil du stadig være den, der skal finde dine kunder og sørge for at arbejdet bliver gjort!

Vær forberedt på at give alt, hvad du har, og du vil klare dig godt.

KAPITEL 6

10 trin til at blive en succesfuld freelancer og få freelance jobs

Nu hvor vi har givet dig en introduktion til at være freelancer, og du har opdageten færdighed, som du  vil tjene penge på, får du her de trin, som vil hjælpe dig med at komme i gang:

1. Definér dine mål

Hvad er dine mål hvad angår freelancing?

Vil du bare tjene 500 kr. ekstra om måneden? Drømmer du om at tjene nok til at leve hvor som helst i verden? Eller vil du udvide og skabe til en stor virksomhed?

Før du går i gang, skal du sætte dig ned og overveje hvor du vil være om en måned, 3 måneder, et år og 5-10 år. Dette vil gøre det lettere at finde motivation, og du ved, hvor du er på vej hen, i stedet for at arbejde uden grund!

Motivation er SÅ vigtigt, og hvis du har det, vil du få succes!

2. Lav en rutine og planlæg din tid

Som freelancer vil du (forhåbentlig) have flere forskellige projekter på én gang, og det kan være lidt af en udfordring, hvis du også har et fuldtidsjob.

Sørg for at lave en god rutine og planlæg din tid, så du ved, hvornår du skal arbejde og hvad du skal arbejde på. Dette kan f.eks. være at arbejde hver mandag og onsdag aften, 3 timer på en søndag på et bestemt tidspunkt, eller hvad der virker for dig. Du skal bare have en rutine og holde dig til den!

3. Vælg en niche

De fleste forsøger at være meget generelle, når de begynder at søge om freelance jobs, idet de tror, at dette giver dem den bedste chance for at tiltrække flere kunder.

Det er faktisk det modsatte… og derfor skal du vælge en “niche”, når du begynder som freelancer.

En “niche” betyder blot en fokussektor eller gruppe af kunder. For eksempel kan du være freelance skribent, men du er specialiseret i dating og parforhold. Du kan være freelance webdesigner, men du er rigtig god til at byggeattraktive hjemmesider til arkitekter.

Her er grunden til, at dette er vigtigt:

At være smal betyder ikke, at færre mennesker vil være interesserede idig, du tiltrækker bare et meget specifikt sæt kunder, og det er lettere at overbevise dem om at de skal arbejde med dig… og betale dig. Dette er præcis, hvad du skal gå efter, når du starter ud med freelancing.

Tænk på det på denne måde: Lad os sige, at du vil have dit hjerte tjekket, for at sikre, at det fungerer som det skal. Hvilken slags læge vil du helst gå til? Du kan vælge en almindelig praktiserende læge eller en specialist, der har brugt hele deres karriere på at kigge på, tænke på, og KUN undersøge hjertet. Selvfølgelig vil du vælge specialisten! Han/hun har en større viden og kan fortælle dig om noget er galt, i forhold til en praktiserende læge, der ikke har fokuseret så meget på det specifikke emne.

Det er det samme, når det gælder freelancing: Kunderne vil være langt mere tilbøjelige til at betale dig (og betale dig MERE), hvis de f.eks. har brug for e-mail marketing, og du er en tekstforfatter, der KUN laver e-mail marketing. Hvis de spørger dig om din erfaring, og du fortæller dem, at du er en person, der har fokuseret på e-mail marketing i 10 år, vil det virke ekstremt imponerende, og det vil få klienten til at føle, at de kan stole på dig. Sammenlign det med bare at sige: “Jeg er tekstforfatter”.

Find dit fokus og vælg en niche, hvad enten det er den type tjeneste du udfører, eller det område du fokuserer på.

4. Overvej at integrere og starte en rigtig organisation

De fleste freelancere arbejder selvstændigt under eget navn, hvilket normalt er lovligt, selvom du altid skal tjekke med din revisor eller en advokat for at være sikker.

Du bør dog måske, af juridiske årsager, overveje at starte en form for virksomhed. Det er ikke nødvendigt, især når du lige er begyndt, men hvis du planlægger at vokse, kan det være en god idé.

Igen anbefaler vi, at du snakker med en revisor eller en juridisk repræsentant, for blot at sikre, at alt hvad du laver er 100% lovligt, når du vil være freelancer!

5. Lær, hvordan beskatning fungerer for freelancere og hvordan man rapporterer

Skatter fungerer anderledes, når du tjener enselvstændig indkomst, i forhold til at arbejde for en virksomhed. Afhængigt af det beløb du tjener, skal du muligvis betale kvartalsvise afdrag, i stedet for en betaling ved årets udgang, og hvert land har sine egne krav.

Du kan finde oplysninger for nogle lande nedenfor, men vær opmærksom på skattereglerne for dit hjemland. Det kræver en lille indsats, men det er umagen værd, hvis du vil være freelancer:

6. Håndter dit regnskab - notér dine indtægter og udgifter og overvej at ansætte en revisor

Når du bliver freelancer og begynder at arbejde for dig selv, kan du få mange skattefordele, relateret til “erhvervsmæssige udgifter”. Disse udgifter kan være alt fra benzinomkostningerne, når dut besøger en klient, softwaregebyrer og meget mere. Det er en stor fordel at vide, hvordan man gør det rigtigt!

Det er vigtigt at have et system til at holde styr på indtægterne (eller gebyrer) for dine projekter med forskellige kunder, dine udgifter og dine kvitteringer, når du ansøger om freelance jobs.

Vi anbefaler, at du bruger Zoho, som kan spore dine indtægter og gebyrer til kreditkort og bankkonti. Du vil også kunne sende flotte fakturaer til kunder, for dine projekter. Vi anbefaler, at du har et separat, dedikeret kreditkort, hvor du opkræver freelance / forretningsrelaterede udgifter. Når du får mange kunder, kan du blot indtaste kortet i Zoho og eksportere udgifterne. Hvis du lige er begyndt, kan du bare notere dine udgifter i Zoho.

Hvis du har mange papirkvitteringer, anbefaler vi at du bruger Shoeboxed til at spore alt. Du kan tage et billede for at digitalisere kvitteringen og derefter skille dig af med papiret.

Efterhånden som du vokser, kan du også overveje at ansætte en revisor, når du får flere og flere freelance jobs: Revisorer kan hjælpe dig med at organisere din økonomi hver måned, hvilket kan fjerne en masse stress for dig.

Her er konklusionen:

Vi ved, at regnskaber kan virke kedelige, men det er EKSTREMT vigtigt. Jo hurtigere du lærer det, jo bedre og lettere bliver det, efterhånden som du vokser og tjener flere penge… og du vil vel gerne tjene flere penge, ikke? Det vil også holde alting pænt organiseret og hjælpe dig med at spare penge generelt!

7. Sæt dine priser og gebyrer

Ét af de mest almindelige spørgsmål, vi får her på Pengeweb, handlerom fastsættelse af priser for freelance-tjenester. Folk spekulerer på, om de skal bruge “fast” eller “timeløn“, hvilket blot betyder, om de skal opkræve en kunde for deres arbejde pr. time eller levere deres service til en fast pris.

Vi anbefaler STÆRKT, at du bruger faste priser, når det er muligt. Her er grunden:

Timeløn kan blive et mareridt: Kunder kan klage over, at noget er blevet for dyrt, eller at du bruger for meget tid, og du kan føle dig stresset over at skulle arbejde i et vist antal timer.

Ved at bruge faste priser, ved både dig og kunden på forhånd, hvor meget noget vil koste. Du kan tilføje en lille bemærkning om, at der kan laves ekstra arbejde på et projekt for et timemæssigt gebyr, men prøv at fastsætte en fast pris for dit arbejde. Dette vil også hjælpe dig med at regne ud, hvor mange penge du skal tjene hver måned, i forhold til timeløn, hvor det kan være meget lavere end det, du forventer. Dette fjerner enormt meget pres og stress fra dig.

Vi anbefaler også, at du i det mindste får 50% af dit honorar forudbetalt, og om muligt, 100%. På denne måde sikrer du, at din kunde er seriøs omkring samarbejdet, og vil betale for dit arbejde.

Det er vigtigt at bemærke, at du muligvis skal sænke dine priser, hvis du lige er begyndt og ikke har så meget erfaring og så mange forbindelser endnu. Men fortvivl ikke! Det er blot et skridt på vejen mod at blive succesfuld freelancer, og efterhånden som du arbejder mere, vil du kunne hæve dine priser. Rom blev ikke bygget på én dag.

Vær heller ikke bange for at eksperimentere med dine priser: Du opdager måske at højere priser fungerer bedre for dig, eller at lavere priser tiltrækker flere kunder. Hvilket tiltrækker de bedste kunder? Hvilket giver dig det arbejde, du bedst kan lide? Alt er et eksperiment, og du bør teste forskellige muligheder hen ad vejen.

8. Lær hvordan man får kunder

At tiltrække kunder er naturligvis noget af det vigtigste som freelancer.

Ingen kunder, ingen penge.

Vi anbefaler, at du starter med en af de populære freelancing-platforme til at opbygge en portefølje og få dine første kunder. Her er vores top 3, og du kan lære mere om, hvordan du kommer i gang med hver af demved at klikke på deres navne:

Upwork ikon

Upwork – er den mest populære freelancing-platform og er et af de nemmeste steder at komme i gang. Du opretter blot din profil, vælger hvordan du vil betales, og så er du klar til at gå i gang.

guru ikon
Guru – minder meget om Upwork, men er blot lidt mindre.
Fiverr ikon

Fiverr – er en billigere freelance side hvor freelancere poster “gigs”, de kan udføre, som normalt starter ved omkring 50 kr. Freelancere kan også tilbyde flere premium-tjenester. Kunder søger efter gigs og køber dem direkte af dig. For eksempel “Jeg kan skrive 300 ord om madlavning for 30 kr.”

Vi har også skrevet en artikel til dig, om hvordan man får kunder.

Vi vil også gerne nævne, at det tager tid at komme i gang, så du skal ikke miste modet hvis kunderne ikke kommer rendende, lige når du starter ud. Dette kan faktisk også ske, når du har været freelancer i et stykke tid. Sæt et mål om et bestemt antal jobs, du gerne vil søge hver dag eller uge. Hold dig til det, og du vil få succes.

9. Byg en online profil af høj kvalitet, og fremvis eksempler på dit arbejde

At have en personlig hjemmeside til dit freelance arbejde er altafgørende:

Hvis du er seriøs omkring online freelancing, har du brug for en hjemmeside, hvor klienter kan finde dig.

Den gode nyhed er, at du kan lave en WordPress-hjemmeside på mindre end 10 minutter og have en professionel præsentation at vise dine potentielle kunder. Dette vil give dig en stor fordel i forhold til andre freelancere, der er for dovne til at gøre dette, eller som bare har deres profiler på freelance platforme.

På denne personlige hjemmeside skal du sørge for at vise eksempler på det arbejde, du har udført (en portefølje). For eksempel, hvis du laver webdesign, skal du vise dine hjemmesider. Hvis du er forfatter, skal du vise nogle af dine tekster.

Du kan finde nogle eksempler på freelanceres personlige hjemmesiderher, for at få lidt inspiration. Du kan også se vores artikel om blogging for mere information om, hvordan man laver en hjemmeside.

10. Øv dig i at sælge dig selv og lær lidt om salg og forhandling

Selvom du er den mest indadvendte person nogensinde, kan det være yderst nyttigt at lære at tale med klienter over telefonen, eller ansigt til ansigt, hvis du vil være freelancer. Det kan gøre en enorm forskel at vide, hvordan man bedst kommunikerer, lidt grundlæggende om salg og forhandling, og hvordan du sælger dine tjenester.

For at lære at kommunikere og tale bedre, kan du tjekke denne side.

For at lære om salg og forhandling anbefaler vi bogen Never Split the Difference af Chris Voss, som er tidligere -FBI-gidselforhandler. Hvis han brugte sine evner til at forhandle folks liv med, er vi sikre på, at du kan håndtere forhandlinger om priser og tidsplaner for dine projekter med kunder :).

Sidst, men ikke mindst, når det gælder om at fortælle en potentiel klient om dine tjenester, skal du være i stand til at artikulere klart, hvad du gør, hvorfor du er god til det, og hvordan det vil gavne dem. Du bliver bedre til dette med tiden, men vi anbefaler at lave en lille salgstale, for at komme i gang.

KAPITEL 7

At lære hvordan du får et freelance job vil hjælpe dig til at opnå den livsstil, du drømmer om

Ved at følge denne guide er du nu perfekt rustet til at finde freelance jobs, og tage din online indkomst til helt nye højder som freelancer!

Du kan starte som freelancer I DAG, og mulighederne er uendelige: Du kan tjene 500 kr., 5000 kr. eller mere pr. måned. Du kan gøre det til en fuldtidsvirksomhed, der ansætter flere medarbejdere, som du kan sælge for millioner, når du har gjort den til en succes.

Selvom vi har gennemgået mange detaljer i denne artikel, skal du huske: For at komme i gang, er dette alt hvad du skal gøre: