Hvordan du tjener penge på kryptovaluta (Uden nogen erfaring)

crypto monter ikons

Kryptovaluta. Det er et af årets hotteste emner når det kommer til investeringer. Du har med stor sandsynlighed hørt om kryptovaluta før, hvor du har hørt om vilde danskere som er blevet mangemillionær ved at investere i kryptovaluta.

Du har måske lavet noget research, men tænkt at det så alt for teknisk eller kompliceret ud. Vi er her for at fortælle dig, at det er det ikke! Alle kan lære hvordan man tjener penge på kryptovaluta og ved enden af denne artikel, vil du selv kunne starte. Vi vil også hjælpe dig på vej ved at kategorisere metoderne, baseret på:

Sværhedsgrad
Lav
Medium
Højt
Tidsforbrug
Lav
Medium
Højt
Indtjeningspotentiale
Lav
Medium
Højt

Læs med mens vi gennemgår det med dig, og dækker flere gode måder at tjene penge på kryptovaluta.

– 1 –

Køb og hold

Sværhedsgrad
Lav
Tidsforbrug
Lav
Indtjeningspotentiale
Højt (med tiden)

Køb og hold er nok den metode som du er bedst bekendt med når det kommer til at investere, og lærer hvordan du tjener penge på kryptovaluta: Du køber en form for aktiv (såsom aktier), du lader interessen bygge sig op, og så tager du gradvist pengene ud.

Det er det samme når du skal købe og holde kryptovaluta, bortset fra at du venter på at prisen for din udvalgte valuta går op, så du kan sælge det til en højere sats end den var da du købte den. Dette er en af de bedste og nemmeste måder du kan lære hvordan du tjener penge på kryptovaluta.

For eksempel var Bitcoin på en værdi af 85 kr. i 2013, og det højeste vi har set den peake indtil videre i 2018, har været på næsten 130.000 kr. Dette betyder at hvis du blot havde købt for 1.300 kr. Bitcoin i 2013, ville de være over 1.950.000 kr. værd, havde du solgt dem da prisen peakede! Det svarende til at du får dine penge 1500x tilbage, det er næsten uhørt indenfor så kort tid på valutamarkedet. Det viser virkelig hvor meget man kan opnå hvis man lærer om kryptovaluta.

Hvis du gerne vil vide hvordan du tjener penge på kryptovaluta med hjælp af køb og hold, har vi nogle artikler klar til dig, så du kan få dine coins og komme i gang!

Sådan køber du bitcoin

Litecoin ikon

Sådan køber du litecon

Sådan køber du ethereum

Sådan køber du ripple

Selvom der er MANGE forskellige måder derude, anbefaler vi at du holder dig til de 4 forslag som er listet øverst . Disse er de sikreste, og har været tilgængelige i et godt stykke tid. Hvis du investerer i en af de nyeste valutaformer  vil det måske være billigt at købe mange af dem, men der er en meget stor chance for at den valutaform kan forsvinde. Valutaenheder som har været omkring i et stykke tid har ikke den samme risiko.

Bitcoin baggrund tapet

Hvis du er klar til at købe, anbefaler vi at du besøger Coinbase, hvilket er blevet rangeret som den mest “begyndervenlige” veksling . Klik her for at besøge Coinbase og når du har skrevet dig op, vil du modtage 65 kr. GRATIS Bitcoin på din første ordre for 650 kr.!

– 2 –

Køb og hold til udbytte

Sværhedsgrad
Lav
Tidsforbrug
Lav
Indtjeningspotentiale
Medium (med tiden)

Strategierne og valutaerne ovenover vil kunne betale dig når du med tiden sælger for en højere værdi end du købte. Men nogle valutaer vil betale dig for blot at holde på dem, hvilket gør det til en super måde at lære hvordan du tjener penge på kryptovaluta: Du køber eller ejer ikke rent faktisk kryptovalutaen… du holder blot på den på den og holder den i cirkulation. Nogle eksempler på disse coins er:

– 3 –

Investere kryptovaluta

Sværhedsgrad
Lav
Tidsforbrug
Lav
Indtjeningspotentiale
Medium (med tiden)

Denne strategi kombinerer de to første: Du køber en valuta, holder den, planlægger at sælge den senere for at få profit, OG så modtager du også et udbytte for blot at holde på den. Dette er den store hemmelighed bag hvordan du tjener penge på kryptovaluta.

– 4 –

Mining

Sværhedsgrad
Medium
Tidsforbrug
Medium
Indtjeningspotentiale
Medium til høj

Når du skal overveje hvordan du tjener penge på kryptovaluta, så er mining en af de metoder som altid kommer op. Kryptovaluta-mining er en af bedste måder at tjene penge på med alternative valutaformer , da det er ekstremt passivt: blot invester i udstyret, sæt det op, og lad den køre.

Der er kun et muligt problem… at investere i udstyret. Mens du kan mine kryptovaluta uden udstyr af ekstrem høj kvalitet, så kan du få hurtigere coins  des bedre hardware du har, og des større chance har du for rent faktisk at tjene penge. Mining virker ved at din computer løser komplekse matematiske problemer, og når de løser dem, bliver du belønnet med kryptovaluta.

Det er sådan at des mere kryptovaluta der kreeres, des hårdere og hårdere bliver problemerne, og hvis du ikke har et godt hardware system, kan det tage LANG tid at løse tingene. Du får måske også brug for nedkølingsenheder, ekstra el-opgraderinger, og andet for at støtte alt dette.

Der er også MANGE andre mennesker som prøver at løse problemerne på en gang. Hvis din computer er for langsom og en anden person løser problemet først, så får du intet. Så det kan næsten altid betale sig at investere i godt udstyr.

Hvis du ønsker at lære mere om hvordan du tjener penge på kryptovaluta, med brug af mining, så læs vores artikel om kryptovaluta-mining her.

– 5 –

Daghandel

Sværhedsgrad
Medium
Tidsforbrug
Højt (med tiden)
Indtjeningspotentiale
Medium til høj

Denne metode er en smule mere avanceret og involverer at man kigger på bestemte mønstre i den finansielle handelssektor hver dag. Kryptovaluta er meget flygtig idet prisen kan ændre sig drastisk på en dag. Nogen som konstant følger priserne i løbet af en dag kan få meget tilbage ved at købe nogle coins på en time, og sælge dem en time senere.

kop kaffe ved siden af computeren

Vi ville ikke anbefale dette hvis du er nybegynder, eller hvis du ikke gider at følge satserne hver eneste dag. Hvis dette lyder som dig, ville det være bedre at overveje de andre muligheder. Men hvis du har erfaring i handel eller viden om kryptovaluta, så kan dette være en genial måde at lære hvordan du tjener penge på kryptovaluta.

– 6 –

Microtasks

Sværhedsgrad
Lav
Tidsforbrug
Lav
Indtjeningspotentiale
Lav

Hvis du undrer dig over hvordan du tjener penge på kryptovaluta, så bør du overveje microtasks. Disse er små services som du udfører for nogen og så modtager du betaling i kryptovaluta. Du vil måske skulle udfylde et online spørgeskema, teste en app, finde fejl på hjemmesider eller noget lignende.icrotasks. These are small services you do for someone and you receive payment in cryptocurrency. You might fill out an online survey, test an app, debug a website, or something similar.

Cointasker estimates that a single microtask will, on average, pay out 0.00001426BTC, or around $0.90 (as of July 2018), for around 10 minutes of work.

Nogle hjemmesider hvor du kan læse mere om microtask inkluderer:

Du kan også ansøge om freelance jobs på sider såsom Upwork, og bede om at blive betalt i kryptovalutaer. Vær blot sikker på at du ikke overtræder vilkårene og betingelserne på siden.

– 7 –

Arbejd for kryptovalut

Sværhedsgrad
Lav
Tidsforbrug
Medium
Indtjeningspotentiale
Medium

Som vi før har nævnt under microtasks afsnittet, så er mange mere end glade for at betale for arbejde i kryptovaluta. Hvis du arbejder online eller har et job der tillader at du gør,  er dette en god måde at lære hvordan du tjener penge på kryptovaluta.

Blogge som særligt omhandler kryptovaluta er også mere end glade for at betale skribenter i kryptovaluta.

– 8 –

Valuta og udvekslings arbitrage

Sværhedsgrad
Lav
Tidsforbrug
Høj
Indtjeningspotentiale
Medium

Kryptovaluta udvekslinger  er simple online platforme som lader dig at skabe en konto og et login for at købe, sælge og handle med kryptovalutaer. Men prisen for en valuta under én udveksling er måske anderledes i forhold til den i en anden udveksling, og priserne for alle valutaerne ændre sig konstant.

Ved at tracke disse tal, kan du skabe profit: Du vil måske købe lavt ved en udveksling og sælge højt ved en anden. Du kunne også købe en kryptovaluta og investere i en anden som har en lavere krone per coin værdi. På denne måde kunne du eje flere coins til sammen, med håb om at et højere antal coins kan skabe profit, sammenlignet med hvis du var blevet ved de andre coins, og ejede færre af dem.

– 9 –

Faucets

Sværhedsgrad
Lav
Tidsforbrug
Lav
Indtjeningspotentiale
Lav

Mens du finder ud af hvordan man tjener penge på kryptovalutaer, bør du vide at der er op til flere apps og hjemmesider der tilbyder bitcoins som en belønning på at fuldende bestemte opgaver. Disse hjemmesider eller apps er kendt som bitcoin faucets og der er tusindvis af dem online. Det eneste minus er at den mængde bitcoins som de udbetaler, er meget lav, og den variere fra 100 Satoshis (0.000001 BTC) til 10,000 Satoshis (0.0001 BTC).

De opgaver som du som regel løser er alt fra reklamer, til at se videoer, og udfylde spørgeskemaer. Her en side om bitcoin faucets som du kan se igennem.

– 10 –

Affiliate marketing

Sværhedsgrad
Lav
Tidsforbrug
Høj
Indtjeningspotentiale
Medium

Hvis du ejer et website eller en virksomhed vil dette være en måde at lære hvordan du tjener penge på kryptovaluta. For at sige det simpelt, så er affiliate marketing en måde hvor du får betalt provision når nogen fra din hjemmeside klikker på et link fra et andet firma, og køber en af deres produkter. Hvis firmaet tilbyder udbetalinger i coins, kan du vælge dette i stedet for håndholdte penge.

Affiliate marketing er et stort emne som vi har dækket og du kan læse mere om det her for at lære hvordan du kommer i gang.

– 11 –

Trading bots

Sværhedsgrad
Lav
Tidsforbrug
Lav
Indtjeningspotentiale
Medium

Med dagshandel  har du brug at se på satser og din computer konstant, og manuelt købe og sælge når du mener det er det rigtige tidspunkt at gøre det på. Dette involverer en masse arbejde hvor du skal bruge din egen hjerne for at udtænke forudsigelser baseret på data… for ikke at nævne at du skal stirre på komplekse finansielle satser i timer ad gangen. Når du har fundet ud af hvordan du tjener penge på kryptovalutaer, så kan dette så sandeligt være udmattende og kedeligt.

Som de fleste ting i verden i dag, virker denne proces helt automatisk på en genial måde: Computere kan foretage tusindvis af udregninger langt hurtigere end os, og bruge algoritmer så vel som data science der kan forudsige prisstrategier for kryptovalutaer.

Ved at investere i en kryptovaluta trading bot, kan du automatisk købe eller sælge for noget på det rette tidspunkt baseret på tusindvis af datapoint, i stedet for at skulle gætte på det manuelt eller glo på en skærm 24 timer om dagen. Botten vil foretage handlen for dig.

Her er 2 kryptovaluta trading bots som du kan undersøge, hvis du overvejer hvordan du tjener penge på kryptovalutaer:

– 13 –

Hvis du er en virksomhed, grosserer eller freelancer, tag imod kryptovaluta som betaling

Sværhedsgrad
Lav
Tidsforbrug
Lav
Indtjeningspotentiale
Medium

Nå nu du søger overordnede som går med til at betale dig i kryptovaluta, vil du måske også acceptere betaling i kryptovalutaer til salg af dine produkter online. Mange platforme tillader nu at du indtaster din information fra din kryptovaluta wallet, og får betalingen sat direkte derind. 

Hvis du ikke har en wallet endnu eller ikke er sikker på hvad det er, så har vi en hel guide forberedt til dig under vores “ressourcer” afsnit i slutningen af denne artikel, som vil guide dig igennem hvordan du tjener penge på kryptovaluta.

– 14 –

Låne

Sværhedsgrad
Høj
Tidsforbrug
Lav
Indtjeningspotentiale
Medium

Hvis du køber og holder nogle coins, vil dette muligvis være en ideel måde at lære hvordan du tjener penge på kryptovaluta, ved at bruge flere peer-to-peer netværk hvor du kan låne coins. Du kan som regel tjene helt op til 10% tilbage på din investering når du gør dette.

Men som du ved er kryptovaluta ikke reguleret af nogen regering eller officiel sektor. Det er det samme på lånesiden, og du er nødt til at være ekstrem forsigtig omkring med at låne dine penge. Du kan læse om hvordan du låner penge her.

– 15 –

Masternodes

Sværhedsgrad
Høj
Tidsforbrug
Lav
Indtjeningspotentiale
Medium

En masternode lyder måske som noget fra en sci-fi film, men det er ikke andet en computer som holder en hel kopi af en kryptovalutas blockchain. De opdateres øjeblikkeligt og konstant. Blockchain er en digital regnskabsbog hvor alle transaktioner (køb og/eller salg) bliver optaget digitalt i kronologisk rækkefølge og ses offentligt.

At eje en masternode er en godt valg når man overvejer hvordan man skal tjene penge på kryptovalutaer. Alt afhængigt af netværket du har en masternode for, betales du for et bestemt antal coins. Du har dog brug for et bestemt antal coins før du får en masternode, hvilket kan rangere fra 1,000 to 25,000 coins alt afhængig af den valuta som du har valgt.

At eje en masternode kræver nok ikke stor teknisk viden i forhold til at opsætte en server igennem, så det anbefales for mere avanceret brugere. For at lære mere om hvordan man opsætter en masternode klik her.

Hvordan du tjener penge på kryptovalutaer: Bonus Ressourcer til at komme i gang

Før du vitterlig lægger en masse arbejde i hvordan du tjener penge på kryptovaluta, anbefaler vi at du undersøger følgende guides for at lære mere og få en solid baggrundsviden om emnet:

indsæt mønter ikon

Hvordan køber du kryptovaluta

Køb af kryptovaluta er en af de mest basiske  måder at træde ind i coins forummet på og lærer  hvordan man tjener penge på kryptovaluta. Selv hvis du ikke har tænkt dig at købe kryptovaluta, anbefaler vi at du læser denne artikel og lære  at forstå hvordan du køber det, fordi det lærer dig en del om hvordan kryptovaluta virker.

graf med høj indtjening

Hvordan du investere i kryptovaluta

Selvom du kan købe kryptovaluta, tænker du måske: Hvilke strategier bør jeg bruge? Skal jeg indberette min kryptovaluta portfolio til skat? Hvordan holder jeg mine coins sikre? I denne artikel, går vi med dig gennem alle svarene til disse spørgsmål og mere.

Hvordan får du en kryptovaluta wallet

Kryptovaluta foregår kun digitalt, så du skal ikke rigtig indsætte dem i en bank. I stedet har du din egen sikre digitale wallet hvor alle dine coins er gemt. Din wallet kan være en fil på din computer, et USB stik, eller endda udprintet som en stregkode på papir. Du har brug for en wallet til at overføre alle de penge du tjener, så vi anbefaler at du læser denne artikel og opsætter en wallet med hvilke som helst coins som du er interesseret i.

Mens vi har snakket om nogle mere avanceret  metoder omkring hvordan man kan tjene penge på kryptovaluta, så behøver det ikke at være svært at komme i gang og du kan starte i dag. Du kan gå lavt  og altid forøge din mængde af coins som du tjener, eller bruge metoden som du benytter til at tjene penge på senere.

Ved at følge denne guide kan du bruge de metoder som vi har snakket om, og du vil være i stand til at vide hvordan du tjener penge på kryptovaluta. Tilslut dig en bølge af nye investeringer, og begynd at tjene penge selv!