Om PengeWeb.dk

Pengeweb blev oprettet i år 2019. Pengeweb blev oprettet af den simple grund, at der er mangel på en pålidelig ekspert viden, som kan stå inde for hvad der bliver skrevet på nettet om at tjene penge online. Hos Pengeweb har vi nogle af nordens største eksperter igennem, som vi konsultere med dagligt og deler gode ideer og tips med. Som i sidste ende ender med at blive delt med dig.

Vi er i 2019, det bliver snart ikke mere digitalt end det er i dag. Der er uendelige mange måder at tjene penge online på, nogle måder er mere populære end andre. Du ser hver dag reklamer fra sulte firmaer, der ønsker flere kunder, anmeldelser og testpersoner, eller en anden form for hjælp. Firmaet betale uendeligt mange kroner i reklame, så det er bare med at blive en bedre online bruger, som kan give dig pengene mellem hænderne i stedet for de glubske firmaer.

Hos pengeweb.dk sørger for at have adskillige guides og tips klar til dig, for at du på nemmeste vis kan lære at tjene pengene online, både hjemmefra, på en café eller en sandstrand i Maldiverne! – Tag vores eksperter i den digitale hånd og følg med ind i en helt ny verden, som kan give dig mere frihed, bedre økonomi og langt mere overskud i din hverdag!

Vi lærer mere og mere om at tjene penge online med vores samarbejdspartnere, kun for at du kan blive klogere.

Hvordan du bør bruge siden

Vi har hos Pengeweb ikke kun fundet og skrevet om forskellige indtjeningsmetoder. Vi har også afprøvet dem og givet de bedste indtjeningsmetoder en “pengeweb score” som gør, at du har et bedre overblik over hvilke metode du bør vælge.

Klik hen på vores indtjeningsmetode oversigt eller læs vores penge blog om det at tjene penge online.

Det skal dog siges at vi ikke lover noget og vi garantere ikke for at tjene penge online

Har du spørgsmål?

Henrik Toftlund
38 år

Uddannelse:
Cand. oecon. – Økonomi

Mit navn er Henrik, jeg er stifter og ejer af pengeweb.dk

Mit mål med pengeweb er at sprede korrekt viden og erfaring omkring online fortjenester både igennem sociale medier men også igennem investering og kryptovaluta.

Vi har fundet de bedste indtjeningsmetoder online så du har mulighed for at tjene ekstra penge.