ProfitFarmers Anmeldelse: Krypto Trading Signaler med en Vinder Rate på 75%

Jeg har de sidste par måneder, hørt en masse snak på krypto fora og grupper om ProfitFarmers som er en kryptoplatform der producerer trading signals til at skabe hurtige og nemme handler.

Når jeg hører begreber som “altcoins,” “semi-automated trades,” og “fast profits”, i samme sætning så begynder mine alarmklokker at ringe. Jeg er mere en HODL fyr, når det kommer til krypto.

Men da nogle af mine venner fortalte, at de tjente tusindvis af kroner hver måned på platformen, besluttede jeg at jeg som minimum måtte tage et kig på dataen.

Og jeg fandt dette. Tag et kig på resultaterne fra sommer 2020:

ProfitFarmers på resultaterne fra sommer 2020

ProfitFarmers genererer anbefalede trades, for deres brugere (såkaldte trading signaler). Ovenfor er “winners de handler som har givet afkast. “losers” er de handler som rammer stop-loss.

Mellem alle de anbefalede handler på platformen (“Signalerne”), lavede omkring 75% profit.. Hold dig for øje, at dette var FØR Bitcoin stak af, i slutningen af 2020.

Mildest talt, Jeg var interesseret.

Så jeg smed et par tusinde kroner efter et ProfitFarmers abonnement og gav det et forsøg.

Her er hvad der skete.

Due Diligence på ProfitFarmers - Hvem Er Disse Gutter?

Okay, så jeg tilmeldte mig ikke efter kun at have set dataen. Jeg måtte undersøge om PF var en legal virksomhed. Jeg skulle ikke putte 20.000 kr til andre mennesker jeg ikke vidst hvem var.

Men jeg blev glædeligt overrasket da jeg fandt ud, af at jeg ikke var nødsaget til det.

Alle ProfitFarmers’ handler er kopieret gennem Binance, så ikke så meget som en øre af dine trading penge går til PF. De tager også NUL i provision på trades. Alt forbliver på din Binance konto og PF færdiggører dine trades for dig via API integration.

Det fik mig til, at føle mig langt mere tryg.

Efterfølgende tog jeg et kig på ansigterne bag brandet.

ProfitFarmers blev grundlagt af Matthew Tansley, en såkaldt OG i kryptoverden. En finansanalytiker og krypto forfatter, Tansley er inde i varmen hos de førende hjerner, i krypto verden.

ProfitFarmers Matthew Tansley

Eksperter såsom Tansley ved at du kan opnå succes med, at foretage krypto handler (eller enhver anden handel) uden en masse research og en solid algoritme. Så det blev til fundamentet for ProfitFarmers.

Platformen er drevet af en algoritme, Tansley og hans team er i konstant for at forudse, hvilke coins som er ved at stige. Men det vil vi komme nærmere ind på om et øjeblik.

Endelig, undersøgte jeg hvor PF var stiftet. Caymanøerne, ikke? Nope. Tansley stiftede ProfitFarmers i EU, som har meget stringente reguleringer og skatteregler. Med EU registrering kan enhver som føler sig bedraget eller snydt af PF, vælge at lavet et sagsanlæg og konsekvenserne er barske.

Ingen ved deres fulde fem, ville stifte sin virksomhed i EU, hvis de har skumle  bagtanker.

Hvordan fungerer ProfitFarmers?

Da jeg var tilfreds med min DD, var det på tide at komme i gang på ProfitFarmers

Først gik jeg ind på PF Academy page, som er en kæmpe database med videoer og tutorials så man kan lære hvordan platformen fungerer.

The Academy er gratis for alle (ingen tilmelding krævet), så du kan se nærmere på det her. Nu vil jeg give dig et kort overblik over hvorledes, PF fungerer:

ProfitFarmers tillader dig at investere succesfuldt i krypto, uden at bruge timevis på at foretage undersøgelser eller kontrollere dine handler 100% af tiden.

Platformen gør begge dele for dig. Platformens hovedfunktioner er:

Lightning trades er standard typen af automated handel på PF og den holder kun i et par timer eller dage. Det betyder, at du kan lave en investering om morgenen og komme tilbage om aftenen, til en lukket handel med 30% i gevinst.

Personligt foretrækker jeg, at have en noget mere aktiv rolle i mine handler (mere om dette om et øjeblik). Men, hvis du lærer at bruge disse værktøjer og tweake dine automated trades, du kan foretage et dusin af trades hver dag, uden at hive meget tid ud af dit skema.

Før ProfitFarmers ville jeg jeg ofte bruge timevis på, at foretage undersøgelser før jeg handlede så meget som en altcoin.

Avancerede Trading Muligheder

ProfitFarmers gør trading så nemt som muligt, men det tillader samtidig mere avanceret trading.

Alle platformens signals er customizable, så du kan vælge din egen entry price, stop-loss, targets mv.

ProfitFarmers Trading Form

Du kan også trade futures og short sell (hvis prisen gårned ad). PF genererer endda signaler for futures og shorting, men de er ikke automated endnu. Det er stadig nemt nok, at handle manuelt når du har signalet.

Jeg vil ikke gå helt i detaljer, med de mere avancerede trading muligheder da jeg det meste af tiden fulgte algoritmen og lavede automated trades, i løbet af min første måned. Alligevel lavede jeg et par tilpassede justeringer, hvilket jeg vil uddybe nedenfor.

Min Erfaring med ProfitFarmers

ProfitFarmers lyder i teorien godt. Men virker det egentlig?

Ud fra min erfaring, er svaret ja.

Jeg startede ud med 18.400 kr og legede rundt i løbet af de første dage, jeg købte coins og så tiden an. Jeg investerede omkring 10 coins. Jeg endte med at tjene omkring 2400 kr. Det er mere end 10% tjent i løbet af DAGE.

Jeg har allerede tjent mit abonnementsgebyr hjem igen og opnået 1200 kr i profit.

Ud af mine 10 trades, var 8 af dem succesfulde, så jeg kan bekræfte PF’s vinder rate på ca. 75%

Men inden du tilmelder dig og investerer din livs-opsparing, (Spøg til siden, vær sød ikke at investere hele dine opsparing!!), er der et par få ting du bør vide.

I løbet af den tilbageværende måned, afsluttede jeg nogle dage højt og andre dage langt nede. Jeg maksimerede min profit, fordi jeg brugte ProfitFarmers ressourcer, inklusiv the Academy, Knowledge Base, og Trading Tools.

PF Academy page

Men at opnå succes på ProfitFarmers er ikke garanteret. Signalerne er den bedste mulighed for profit. som er forudsagt af PF algoritme og Tansley’s team. Men du bliver nødt til, at være opmærksom på dine handler og gøre brug af trading funktionerne, for at få mest ud af dine handler.

Ligeså snart du har stiftet bekendtskab til systemet, så kan du virkelig begynde at maximize your profit. Her er et par ting jeg lærte:

Der findes flere funktioner som jeg ser frem til, at eksperimentere med så jeg kan maksimere min profit, og gutterne hos PF tilføjer nye funktioner konstant og anbefalings funktioner, hvilket hjælper meget.

På baggrund af mine resultater, så tror jeg at jeg vil blive hos ProfitFarmers i noget tid.

Gennemgang af Mit Resultat

Jeg startede min måned ud på ProfitFarmers, med 18.400 kr. og jeg endte ud med 22.500 kr.

Hvis du trækker de 1200 kr fra i abonnementsgebyr (jeg brugte med 3-måneders planen), så tjente jeg omkring 16%. Slet ikke en dårlig måned, overhovedet.

Fra data’en fremgår det tydeligt, at de fleste af de signals som er genereret af ProfitFarmers’ algoritme er hits. Sådan her ser den typiske side ud med “closed trades”:

PF close trades

Som du kan se er det ikke alle signals der vinder. Men takket være den automated stop-loss funktion, er gevinsterne meget højere end tabene.

Lad os nu, tage et kig på min præstation i løbet af min første måned:

PF Monthly performance

ProfitFarmers tracker ikke præstationen af dine specifikke trade. Så jeg har lavet denne graf selv (hvis du ikke havde luret den).  X-aksen er min tid på platformen og y-aksen er min profit.

Her er en hurtig gennemgang:

I slutningen af første uge, følte jeg mig ret smart da jeg fik næsten 3000 kr i profit. Så jeg følte, at jeg var uovervindelig og fortsatte med at investere.

I slutningen af anden uge, havde jeg dog mistet nogle penge. Jeg begyndte derfor at undersøge nærmere, hvordan jeg kunne bruge platformen mere effektivt. Jeg aktiverede Breakeven stop-loss og begyndte, at være mere opmærksom på min entry price og coins charts.

Da jeg nåede til tredje uge var jeg på vej opad igen. Og i fjerde uge følte jeg mig ret cool, med 4000 kr i profit på én måned!

Var det værd at betale 1200 kr i abonnement gebyr for? Dét kan du bande på.

Hvem Bør Bruge ProfitFarmers?

ProfitFarmers er meget nem at bruge. Jeg er tilbøjelig til, at sige at stortset alle kan bruge den. Men mennesker med en smule trading viden eller erfaring, vil trods alt have en bedre chance for at opnå succes på kort sigt.

Hvis du aldrig har handlet før, kan du stadig tjene penge på ProfitFarmers, men jeg vil anbefale dig at se de forskellige tutorials på ProfitFarmers Academy og at du forinden får læst op på lidt trading.

Jeg vil varmt anbefale dig, at afprøve ProfitFarmers, hvis du:

Jeg ville IKKE anbefale ProfitFarmers, hvis du:

Sidste tanker

Jeg mødte ProfitFarmers med skepsis. Men efter en måned, var jeg troende (jeg hader at indrømme, at jeg tog fejl, men det er nemmere med 3000 kr ekstra i min pung!).

Generelt anser jeg ProfitFarmers som en troværdig platform og som en nem måde, at trade krypto. Den vanvittige success rate af algoritmerne, er ekstremt unik i kryptoverden.

ProfitFarmers kommer ikke med garanti, men hvis du trader konstant og bruger de ressourcer som er stillet til rådighed, så vil have langt størrer chancer for, at lave profit end hvis du kun lavede trading udelukkende.

Jeg vil runde denne anmeldelse af, ved at give mine endelige fordele og ulemper mens jeg brugte ProfitFarmers. Lad os få fordelene:

  • Den nemmeste trading platform jeg nogensinde har brugt-køb i løbet af få klik og bum
  • Pre-set automation vil minimere de potentielle tab og maksimere afkast
  • PF’s Trading algoritme generere signaler med vinderrate på 75%
  • Ingen undersøgelser eller diagram tracking nødvendig
  • Brugervenlige trading funktioner og automatiseringer
  • Avanceret funktioner og manuel trading for erfarne traders
  • Trade Bitcoin, altcoins, futures og short sell
  • Totalt tryg med integrering af Binance
  • Nul provisionser

Her, er hvad jeg ikke var så vild med:

I sidste ende er det vigtigste, at ProfitFarmers fungerer. Endda med mine kun få forståelser om platformen. Jeg kan ikke afvise at jeg næsten har 3000 kr. mere på lommen, end jeg havde før jeg gik i gang.

& nu hvor jeg ved hvordan jeg kan tilpasse mine handler håber jeg på, at jeg kan forvandle det til endnu flere penge, i de kommende måneder.

Hvis du har nogle penge som du ønsker at investere eller gerne vil udforske krypto trading, findes der ikke noget bedre sted at starte, end på ProfitFarmers. Giv det et forsøg i dag.