Tjen penge på bitcoin

Pengeweb score:
4.5/5
Bitcoin ikon

Sværhedsgrad

Tidsforbrug

Indtjeningspotentiale

Lavt

Middel

Højt

Gns timeløn

0
kr
Tag et kig på hvordan Pengeweb bruger et Bitcoin trading system til at tjene +7000 kr på 24 timer

Bitcoin, en af de mest omtalte valutaer, som har gjort normale mennesker til millionærer. – Pengewebs mest anbefalede kryptovaluta i 2020.

Bitcoin har været meget omtalt de seneste par måneder, i løbet af foråret og sommeren 2019. For mange mennesker er handel med Bitcoin en stabil måde at tjene op mod 20.000 kr. om ugen! Se med nedenfor, for at lære hvordan du kan gøre det samme.

Det er super nemt at komme igang med Crypto Robotten, og det tager cirka 10 minutter for at sætte sig ind i det. Det er bare med at komme igang!

Klik her og kom igang

Systemer er 99% gratis og fratrækker kun din indkomst med 1% som du tjener.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor fortjeneste kan man opnå med trading systemet?

Du starter ud med at indsætte €250 på din konto. Henrik fra pengeweb har gjort det samme og tjente €856 på anden dagen. Det kan du selv forvente at tjene ind, uden at gøre særlig meget selv.

Hvor meget tid skal jeg lægge til side?

Det vil tage dig ca. 10-15 minutter for at tilmelde dig trading systemet og lave dit første indskud. Efterfølgende vil trading systemet klare alle dine fremtidige handler, og du skal derefter bruge maksimalt 20 minutter om dagen.

Hvad koster trading systemet?

Systemer er 99% gratis at bruge og vil kun trække 1% fra dine handler(kun profit). På den måde kan udviklerne også få mad på bordet og leve af det. Det mener vi hos pengeweb er ganske fair.

Får Pengeweb.dk noget ud af at promovere dette?

Vi tjener ca. 10$ pr. person som tilmelder sig trading systemet. Årsagen til at vi viser disse metoder frem er at vi blot ønsker glade og loyale læsere på vores site. Vi håber selvfølgelig at man kan lave nogle gode handler og tjene nogle penge. Den gennemsnitlige bruger tjener ca. 25 gange så meget igen end hvad der er lagt ind. Det vil sige at hvis du investere €25 i systemer vil du få €6000 igen. Prøv at se facebook kommentarene og se hvad vores læsere oplever. Du kan også læse anmeldelsen af handelssystemet længere nede på siden.

Hvad er der af gebyrer?

Når du først har tilmeldt dig og betalt de €250, vil der ikke forekomme yderligere ‘gebyrer’ De €250 skal man se som en investering og ikke et gebyr. Pengene vil automatisk blive indsat på din konto og vil udelukkende blive brugt til at lave handler med. Så pengene er stadig dine, fortryder kan du altid få dem udbetalt til din bankkonto.

Grunden til at du kan tjene penge på trading systemet

*OBS: Dette trading system er 99% gratis og opkræver kun 1% af dets profit som du tjener. Det vil sige at hvis du tjener €1000, vil du ende op med at have €990.

Priserne på bitcoin og andre digitale valutaer bliver konstant overvåget af trading systemet på mere end 22 forskellige handelsplatforme døgnet rundt, året rundt. Systemets udnytter forskellige fordele på Bitcoin og andre valutaer og variere mellem den ene handelsplatform til anden. På den måde opnår du større muligheder for at tjene flere penge.

Et godt eksempel kunne være hvis du købte for 10$ Bitcoin på platform 1, mens du på samme tid vælger at sælge den samme mængde bitcoin for 1$ mere på platform 2.

Havde du købt for €100 Bitcoin på platform A, kunne du havde solgt det på platform 2 for €101. På den måde havde du tjent €1 på 3 klik.

Du tænker måske, €1, hmm. det er ingenting. Og ja, det lyder ikke af mange penge, men siden trading systemet laver denne type handler automatisk, og med mere end 20 handler i minuttet, kan du hurtigt tjene mange penge!

Nu sidder du nok og tænker… €1. Det er jo nærmest ingenting? – Det er også helt rigtigt. Men da selve systemet er automatiseret, laver den helt selv de her transaktioner døgnet rundt og med mere end 20 handler i minuttet kan du på bare et minut være heldig at tjene op imod €120.

Sætter du dette igang og laver den disse handler kan du opnå €120 i minuttet, hvis der gennemføres 20 handler i minuttet.. Det vil svare til at du kan opnå €7200 i timen.

(Regnestykket: €1 * 20 * 60 = €120 * 60 = €7200)

Trading systemet skridt-for-skridt:

  1. Trading systemet holder øje med prisen på bitcoin og andre valutuer henover 22 forskellige handelsplatforme. 24 timer i døgnet.
  2. Trading systemet vælger handelsplatform 1, sælger en valuta for en lavere pris end platform 4 køber den for.
  3. Systemet laver så en handel med det samme og køber en valuta billigt på platform 5 og sælger den dyrere på platform 3.
  4. På den måde laver trading systemet en handel for dig med høj profit på længere sit. Når pengene er tjent kommer de direkte ind på din handelskonto i systemet.

Handlerne igangsættes dog kun når prisen på en kryptovaluta variere med mere end 1% på to forskellige platforme

Husk at systemet er 99% gratis, og kun trækker 1% af de penge som du tjener. For at udviklerne også kan videreudvikle systemet.

Viden om Bitcoin

Havde du været så smart at investere bare €5 i Bitccoin, hvilket svarer til 30 DKK. Så ville du idag eje intet mindre end 260.000.000 mio kroner. Du kunne havde været mange millionær, kun fordi du har haft tænkt at det kunne være sjovt at være en af de første med en bitcoin i lommen!

Føler du at du er forsent ude? – Det er aldrig for sent at komme igang, da kursen hele tiden regulere. Med tiden kan du snildt indhente de større firmaer og bitcoin millionærer. Du skal blot følge vores råd og vejledning.

Ifølge Amerikanske undersøgelser ejer kun 2% af de amerikanske statsborgere en digital valuta, såsom Bitcoin i 2019. USA er typisk meget hurtigere med trends end os danskere. I Danmark er der kun sølle 1% som har med Bitcoin at gøre.

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er en digital kryptovaluta, som fungerer som enhver anden valuta såsom USD, EUR eller DKK som vi kender. Man kan købe og sælge ting med bitcoin betaling, både fysisk og online. Bitcoin blev oprindeligt lavet for at adskille dig uafhængigt af verdens banker. Det vil sige at den ikke er kontrolleret af bankerne.

Hvorfor Bitcoin?

Bitcoin er ikke centraliseret, dvs. at banker og offentlige institutioner ingen kontrol har.
Derudover kan transaktioner optaget på netværket ikke fortrydes. Med andre ord kan historikken for overførsler eller forfalskninger af overførsler ikke finde sted.

Bitcoin er også meget fleksibelt. Det er lavet for at kunne lave mikrotransaktioner med bitcoin. Det betyder at man ikke behøver at handmed med hele bitcoins, men du kan derimod eje 0.0000001 bitcoins, om man vil. Det giver en vis fleksibilitet som den traditionelle danske krone eller amerikanske dollar ikke har.

Hvad er fremtiden for Bitcoin?

Grundet et begrænset udbud finder mange bitcoins attraktive for fremtidige investeringer. Så der er store muligheder for at tjene penge på det, og hvis man laver de første træk klog, så kan man forvente rigtig store udbetalinger hver måned.

Helt ideelt er målet vel for kryptovaluta at det er “fremtidens penge”. Større iværksætter såsom Bill gates(CEO for Microsoft), mener at fremtidens penge udelukkende vil bestå af digitale valutaer og alle sedler og mønter vil forsvinde med tiden. Det ændrer meget på hvordan den alemene bruger agerer på nettet. Det vil sige at salget over nettet vil stige ekstremt.

Så hvad enten Bitcoin er fremtiden for penge eller en investering, er det nu en god tid at begynde at se på og købe Bitcoin! Hvem ved, måske næste gang du laver et køb, kan du bruge Bitcoin som din valgte valuta!

Så hvad Bitcoin byder på i fremtiden er en meget spændende tanke. Hvem ved, måske næste gang du laver et køb, kan du bruge Bitcoin som din primære valuta!

Husk at systemet er 99% gratis, og kun trækker 1% af de penge som du tjener.